Norgeschili AS

Områder: Østlandet

Selger til: B2C, Dagligvare og faghandel, Horeca

Type mulighet: Partner søkes

Betingelser: Ta kontakt for mer info

NorgesChili AS jobber med å utvikle nye og spennende produkter med chili i varierende styrkegrad og i forskjellige kategorier av næringsmidler. Selskapet ble stiftet i 2021 og med svært god kjennskap til chili har vi utviklet produkter som ikke det finnes lignende til i Norge.

I 2022 ble vi nominert til gull i NM i Kjøttprodukter og interessen for våre produkter er stadig økende.

Vi er derimot fremdeles et lite og nystartet selskap. For å få til videre vekst så søker vi en aktiv partner med kjennskap til næringsmiddelbransjen som kan hjelpe oss videre.

Produktene

NorgesChili har en rekke unike produkter i forskjellige kategorier i sortimentet, her blir det en liten gjennomgang av NorgesChili’s  produkter:

 • Habanero Grilldogs – spicy grillpølse i kategorien mild. Selger meget bra.
 • Habanero Cheesy Dogs – Ostepølse med chili i kategorien mild.  denne ble nominert til gull i NM kjøttprodukter 12 mai 2022 i kategorien snadderpølse Hot. Bestselger.
 • Habanero Wienerdogs – wienerpølse i kategorien mild ( Habanero Wienerdogs er type Hotel wiener – den er litt tynnere og lengre enn standard wienerpølse. Habanero Wienerdogs ble nominert til gull i NM kjøttprodukter 12 mai 2022 i kategorien snadderpølse spesial. Salg svinger litt.
 • Scorpion pølser – Grillpølse i kategorien medium sterk. Navnet refererer til hvilke type chili som er brukt. Selger bra.
 • Dogs of Pain – Grillpølse i kategorien sterk. Dette er Norges sterkeste Chilipølse i kommersielt salg. Navnet sier mye om hva de fleste kan forvente seg av denne pølsen, men den har begynt å bli ganske populær og kjærkommen til festlige anledninger.
 • D.O.T V1,1  – Chilichallenge produkt. Mye produkter i kategorien «chilichallenge» kjøpes på postordre fra utlandet, så måtte en jo lure på hvorfor ingen i Norge har laget noe i den kategorien enda. D.O.T blir laget i en begrenset mengde kun 1 gang i året, så den er » Limited edition » pølse av den ekstreme varianten. Eneste pølsen med 18 års aldersgrense og det følger også med en ansvarsfraskrivelse som må samtykkes. Årets versjon inneholder 14,95% av 2 forskjellige typer chili, hvor en er verdens sterkeste chili.
 • Habanero kjøttkaker – Ferdigstekte kjøttkaker som i konsistensen er nærmere «lunsj kaker». Tilhører kategorien mild. Passer meget godt til tradisjonelle middagsretter i tillegg til baguetter, smørbrød, pizza etc. Selger bra, stort potensiale for økning i salg.
 • Chiliburgere – Type Gourmet burger av rent oksekjøtt i mild, medium og sterk. Mild og medium selger meget bra,
 • Hotdog og Burger Dressing – mild og sterk utgave.
 • Jordbærsaus med Ghostpepper – kategorien mild, stort bruksområde og kan videreutvikles til forskjellige formål. Bruksområde : Riskrem, iskrem, kaker, bakverk, konfekt etc etc.
 • Blåbærsyltetøy med Ghostpepper  – bra produkt med bredt bruksområde. Kategorien mild.
 • Kryddere – forskjellige typer chili flakes og chili pulver har blitt produsert innimellom, markedet er stort.

 

Partner søkes

Vi søker deg/dere som kan gå inn som en aktiv partner på eiersiden i selskapet.

Mye av grunnarbeidet er gjort, men nå trenger vi noen som kan hjelpe oss å lykkes i vekstfasen.

Potensialet både i Norge og Skandinavia er stort. Det er få, om noen, som kan konkurrere med våre chiliprodukter.

Vi er villig til å gi en betydelig eierandel for investeringen du gjør i Norgeschilli AS.

Ta kontakt for mer informasjon.