Merlykke AS

Områder: Midt-Norge / Nord-Norge / Østlandet / Sørlandet / Vestlandet

Selger til: Velvære og skjønnhet

Type mulighet: Salgsagent

Fordeler: Enkle ordresystemer / Gode provisjonsbetingelser / Grundig opplæring og oppfølging / Høyt inntektspotensial / Støtte til salg og markedsføring / Utgifter kan dekkes

Salgskanaler: Hovedsakelig i fysiske møter

Merlykke AS har et bredt sortiment med populære og bestselgende sexleketøy og erotisk produkter.Sammen med våre kunnskapsrike og trivelige salgskonsulenter gir vi våre vertinner en lærerik kveld, med latter og god stemning.

Vårt hovedfokus er å selge produkter for nytelse og velvære til våre kunder ved hjelp av nettbutikk og homepartysog målet er at våre kunder skal finne en eller flere produkter som gir nytelse og et bedre og mer spennende sexliv.

Produktutvalget består av sexleketøy for kvinner, menn og par. Massasjeoljer, glidemiddel, sexhjelpemiddler, erotiske spill og mye annet.Målsettingen vår er å på en lærerik, spennende og morsom måte hjelpe mennesker til et bedre samliv med mer lyst, glede og lidenskap.Vi ønsker å bryte tabuer rundt erotiske produkter og heller bidra med kunnskap, informasjon og veiledning til våre kunder for å oppnå mer nytelse.

Vi vil bringe MerNytelse, MerVelvære og MerLykke til alle.

 • Firma
  Merlykke AS

 • Kontaktperson
  Angelika Schmidt

 • Nettside
  www.merlykke.no

Produktene

Sexleketøy og erotiske produkter

Denne muligheten er interessant fordi:

 • Støtte til salg og markedsføring

  Som selger hos oss trenger du ikke skaffe party selv. Merlykke AS tar seg av all jobb og kostnader det er for å finne vertinner som vil holde et homeparty. Vi markedsfører oss over hele landet, når vi får inn en partyforespørsel vil selgerne i nærheten få lik mulighet til å booke og holde dette partyet.

Vår målgruppe

I hovedsak kvinner mellom 18-60 år.

Denne muligheten passer for:

Vi leter etter engasjerte, utadvendte personer som er løsningsorienterte når det gjelder. Du må så klart ville jobbe med sexleketøy som homepartyselger. Du er over 23 år, har førerkort og bil og er trygg på deg selv. Du kan snakke fritt om våre produkter foran små grupper av mennesker. Du er god til å engasjere kundene og de får føle, smake og lukte på det du viser frem. Du er opptatt av å gi god og riktig informasjon, og kan svare på spørsmål å veilede kunden i å finne rett produkt for seg. Vi forventer at våre selgere møter godt forberedt med en positiv innstilling, stolte av å representere MerLykke.