BY Lokal AS

Områder: Jobb hjemmefra

Selger til: Reklame og markedsføring

Type mulighet: Salgsagent

Fordeler: Brukervennlig CRM / Gode karrieremuligheter / Gode provisjonsbetingelser / Grundig opplæring og oppfølging / Innovativt produkt/tjeneste / Mulighet for eksklusivt område / Støtte til salg og markedsføring

Salgskanaler: Hovedsakelig på telefon/webmøter

BY Drammen er en relansering av den populære Byavisa Drammen. Vårt konsept er nytt og innovativt i en bransje som stort sett består av clickbait og markedsjournalistikk. Samtidig sørger vi for at avisene våre er ultralokale, og har saker om og av folk der de bor. Vi ønsker å bringe demokrati inn i media, og med det ytringsfrihet for alle samfunnslag.

Vi har i dag to nettaviser: BY Drammen og BY Tønsberg & Færder.

Hva skal du selge:

Annonser og abonnement

Denne muligheten er interessant fordi:

 • Brukervennlig CRM

  Vi bruker hubspot foreløpig, men vil endre det i samarbeid med selgere slik at vi får et system som alle kan like.

 • Gode karrieremuligheter

  Vi vil gjerne knytte til oss de/den rette på fast basis og da på gode vilkår. Vi kan også snakke eierandeler, om det vil friste en god selger.

 • Gode provisjonsbetingelser

  30% provisjon på annonser og god stykkpris på abonnement.

 • Grundig opplæring og oppfølging

  Vi har tett oppfølging, og har jevnlige teamsmøter der vi utveksler erfaring og ideer.

 • Innovativt produkt/tjeneste

  Våre nettaviser er bygget på et konsept som ikke finnes fra før i Norge og Europa. www.byavisadrammen.no og www.byavisatonsberg.no. BY Tønsberg & Færder ble lansert 18. mai i år, og bygger på ansatte og verdier fra Byavisa Tønsberg (2005-2021). BY Drammen ble lansert 12. august, og bygger på ansatte og verdier fra Byavisa Drammen (2009 - 2020). Konseptet vårt er svært skalerbart, og vi skal ha aviser over hele landet.

 • Mulighet for eksklusivt område

  Vi skal ha aviser over hele landet, men ser verdien av kjennskap til hver by for selgerne. Vår selger i Tønsberg bor i Tønsberg, men vi anser det ikke som nødvendig med geografisk nærhet. Kjennskapen kan man opparbeide seg ved å snakke med kundene over tid om man ikke bor i Drammen.

 • Støtte til salg og markedsføring

  Vi bidrar med salgsstøtte i form av profesjonelt materiell, samt åpne linjer.

Vår målgruppe

 • Bedrift
 • B2C
 • B2B

Premium muligheter

Sjekk andre anbefalte muligheter innen Reklame og markedsføring.

Client Logo

Bykalender.no AS

Har du, eller vil du starte din egen bedrift og være med på et Juleeventyr med stort inntjeningspotensial? Bykalender.no er…

Mer informasjon »
Client Logo

Smartpass Norge AS

Produktene til Smartpass har vært i salg siden 2004 og har omsatt for over 45 millioner i Norge. Gründer av…

Mer informasjon »
Client Logo

Gulbrandsen Media AS

Skogstur.no passer utmerket til deg som vil skrive om- eller selge produkter innen friluftsliv, jakt og fiske. Nettsiden har seks…

Mer informasjon »

Denne muligheten passer for:

Vi ønsker oss en selvgående selger som kjenner mediebransjen. Vi trenger en annonseselger som også kan selge abonnement – først på provisjon, deretter er det gode muligheter for både fast ansettelse og andre avtaler vi i fellesskap blir enige om.

Foreløpig er det kun provisjon, og da ligger vi på et standardnivå i bransjen. Det er gode muligheter for rette selgere å tjene gode penger.