BY Lokal AS

Områder: Jobb hjemmefra

Selger til: Reklame og markedsføring

Type mulighet: Salgsagent

Fordeler: Brukervennlig CRM / Gode karrieremuligheter / Gode provisjonsbetingelser / Grundig opplæring og oppfølging / Innovativt produkt/tjeneste / Mulighet for eksklusivt område / Støtte til salg og markedsføring

Salgskanaler: Hovedsakelig på telefon/webmøter

BY Drammen er en relansering av den populære Byavisa Drammen. Vårt konsept er nytt og innovativt i en bransje som stort sett består av clickbait og markedsjournalistikk. Samtidig sørger vi for at avisene våre er ultralokale, og har saker om og av folk der de bor. Vi ønsker å bringe demokrati inn i media, og med det ytringsfrihet for alle samfunnslag.

Vi har i dag to nettaviser: BY Drammen og BY Tønsberg & Færder.

 

Hva skal du selge:

Annonser og abonnement

Denne muligheten er interessant fordi:

 • Brukervennlig CRM

  Vi bruker hubspot foreløpig, men vil endre det i samarbeid med selgere slik at vi får et system som alle kan like.

 • Gode karrieremuligheter

  Vi vil gjerne knytte til oss de/den rette på fast basis og da på gode vilkår. Vi kan også snakke eierandeler, om det vil friste en god selger.

 • Gode provisjonsbetingelser

  30% provisjon på annonser og god stykkpris på abonnement.

 • Grundig opplæring og oppfølging

  Vi har tett oppfølging, og har jevnlige teamsmøter der vi utveksler erfaring og ideer.

 • Innovativt produkt/tjeneste

  Våre nettaviser er bygget på et konsept som ikke finnes fra før i Norge og Europa. www.byavisadrammen.no og www.byavisatonsberg.no. BY Tønsberg & Færder ble lansert 18. mai i år, og bygger på ansatte og verdier fra Byavisa Tønsberg (2005-2021). BY Drammen ble lansert 12. august, og bygger på ansatte og verdier fra Byavisa Drammen (2009 - 2020). Konseptet vårt er svært skalerbart, og vi skal ha aviser over hele landet.

 • Mulighet for eksklusivt område

  Vi skal ha aviser over hele landet, men ser verdien av kjennskap til hver by for selgerne. Vår selger i Tønsberg bor i Tønsberg, men vi anser det ikke som nødvendig med geografisk nærhet. Kjennskapen kan man opparbeide seg ved å snakke med kundene over tid om man ikke bor i Drammen.

 • Støtte til salg og markedsføring

  Vi bidrar med salgsstøtte i form av profesjonelt materiell, samt åpne linjer.

Vår målgruppe

 • Bedrift
 • B2C
 • B2B

Denne muligheten passer for:

Vi ønsker oss en selvgående selger som kjenner mediebransjen. Vi trenger en annonseselger som også kan selge abonnement – først på provisjon, deretter er det gode muligheter for både fast ansettelse og andre avtaler vi i fellesskap blir enige om.

Foreløpig er det kun provisjon, og da ligger vi på et standardnivå i bransjen. Det er gode muligheter for rette selgere å tjene gode penger.