Garnpikene a/s

Områder: Østlandet

Selger til: Dagligvare og faghandel

Type mulighet: Franchise

Betingelser: Vårt konsept bygger på franchise.

Fordeler: Fast lønn

Garnpikene As er en ny oppstartet garnkjede som i løpet av våren 2022 skal åpne to garnbutikker på Østlandet, nærmere bestem på Metro (Lørenskog) og Gulskogen (Drammen) . Vi har et ønske om videre ekspansjon i løpet av 2022, og håper du vil være med på reisen. Vårt konsept bygger på franchise, og en etablering krever at vi finner lokaler vi har tro på og får tak i den beste driveren/ franchisetakeren for vår nyetablering.Vår visjon er at butikkene våre skal være et samlingspunkt for den strikkeinteresserte, der du får den beste servicen og det fineste utvalget. Hos oss skal du alltid finne garn til ditt neste prosjekt. Våre butikker skal være en «godteributikk» for den strikkeglade, med et bredt utvalg av garn og strikkerelaterte produkter. Her skal du møte ansatte med fagkunnskap som gleder seg til å dele sin strikkeglede med kundene sine. Våre ansatte har lidenskap for strikking og håndarbeid, og holder seg oppdatert på trender innenfor bransjen samtidig som at gamle strikketradisjoner ivaretas.

Produktene

Garn og strikkerelaterte produkter

Vår målgruppe

Alle. Selger B2C.

Denne annonsen er utløpt

Sjekk andre anbefalte muligheter innen Dagligvare og faghandel.

Client Logo

Flügger

Som franchisetaker i Flügger farve blir du en forhandler av kvalitetsprodukter som er foretrukket av det profesjonelle malerfaget. Flügger støtter…

Mer informasjon »

Denne muligheten passer for:

Du må være genuint interessert i strikking, garn og håndarbeid, med lyst og motivasjon til å drive en selvstendig franchiseavdeling under merkevaren Garnpikene. Som franchisetaker er du selvstendignæringsdrivende, med fult kostnad – og resultatansvar. Du har frihet under egent ansvar, med varierte og morsomme arbeidsdager. Du vil jobbe tett sammen med franchisegiver, spesielt i oppstart og første driftsår.

Den rette kandidaten må ha strikking og håndarbeid som levesett, med bred erfaring fra kundeservice og butikkdrift. Som person er du serviceinnstilt og elsker kundekontakt, det er kunden vi lever av og for – og dette vil alltid være første prioritet i din stilling. I tillegg er du arbeidsom, tallfokusert, positiv, selvgående, kreativ, løsningsorientert og har en naturlig «drive og stå-på-vilje». Det er avgjørende at du har stor arbeidskapasitet og liker en hektisk arbeidshverdag. Som franchisetaker er du kjedens ansikt utad i ditt lokale marked, og må være en person som er inkluderende, bygger team, har fokus på trivsel og et godt arbeidsmiljø, med det rette fokuset for sunn drift. Du må kunne bygge gode relasjoner til kunder, leverandører og samarbeidspartnere. Det må bo en kremmer i deg, og du må gi alt for å bygge opp din avdeling sten for sten. Du ser viktigheten av å jobbe målrettet, med fokus på konkrete nøkkeltall og konkrete/ målbare mål. Du må jobbe aktivt for å overholde og oppnå budsjetterte tall for din avdeling.

Det kreves at du er til stede på de ulike Some plattformer for nødvendig synlighet. Er du i tillegg kreativ og ser fordelen med ulike aktiviteter som strikketreff, strikkekino, samstrikk med mer, så er dette et stort pluss.