Firmaanbud.no

Områder: Landsdekkende

Selger til: SMB-markedet

Type mulighet: Salgssjef

Betingelser: Gode betingelser med inntekt på alt salg

FirmaAnbud er en tjeneste som tilbyr en enkel og rettferdig anbudsprosess for både kunder og leverandører.

For kunder: FirmaAnbud forenkler anbudsprosessen. Kunder får tilgang til et passende antall tilbud, noe som gir en klar oversikt og enklere valg. Tjenesten er gratis for kunder, og sørger for å sende deres anbud til de rette leverandørene basert på deres preferanser. Dette sparer tid og penger, og sørger for en effektiv tjeneste for alle involverte.

For leverandører: Ved registrering hos FirmaAnbud, vil leverandører bli kontaktet for en personlig tilpasset avtale. FirmaAnbud har fokus på kvalitetsservice og sørger for at anbudene de mottar er relevante for tjenestene de tilbyr. Leverandører betaler kun for anbudene de svarer på, noe som skaper en rettferdig avtale. Denne tilnærmingen fremmer tillit og positive, langvarige forhold mellom FirmaAnbud, kunder og leverandører.

Nå søker vi en salgsjef for Norge!

Vår målgruppe

FirmaAnbud appellerer til bedrifter i en rekke bransjer, gjør det til en attraktiv tjeneste med bred markedstilpasning. Vår evne til å forenkle og effektivisere anbudsprosessen blir godt mottatt i markedet, da det sparer bedrifter for tid og penger. Videre gir det leverandører muligheten til å motta relevante anbud, noe som øker effektiviteten og kvaliteten på henvendelsene. Dette gjør FirmaAnbud  til en lett tjeneste å selge.

Salgssjef søkes

Vi ser nå etter en salgssjef for Norge.

Denne posisjonen vil ikke bare gi inntekter fra alt salg utført i det norske markedet, men også muligheten til å bygge og lede et eget salgsteam. Dette er en unik mulighet for en dyktig leder med salgsbakgrunn til å bidra til videre vekst og suksess for FirmaAnbud.

Høres det interessant ut? Ta kontakt med oss!