Rosebamse

Områder: Jobb hjemmefra / Midt-Norge / Nord-Norge / Østlandet / Sørlandet / Vestlandet

Selger til: Møbler og interiør

Type mulighet: Selskap til salgs

Betingelser: Ta kontakt på post@rosebamse.no ved spørsmål og mer informasjon. NOK 90 000,-

Fordeler: Enkle ordresystemer / Høyt inntektspotensial / Mulighet for eksklusivt område / Overta eksisterende kundeforhold / Salgsleads

Salgskanaler: Kan selges online (uten å snakke med kunder)

Nettbutikken ble startet i 2019 og er i dag markedsleder, noe som gjør at bedriften har et godt potensial for videreutvikling og posisjonen er vanskelig å kopiere. Nettbutikken er i vekst og har mange returnerende kunder. Nettbutikken er også den eneste i Norge som selger store Rosebamser i ulike farger, størrelser og i gaveesker. Rosebamse var først på markedet med å selge Rosebamser og ordet Rosebamse har dermed blitt et populært navn på disse bamsene i markedet, noe som gir god markedsføring for nettbutikken. Disse Rosebamsene er spesielt populære ved bursdager, julegave og spesielt Valentines Day. Det er få konkurrenter innenfor denne nisjen og man kommer høyt opp på Google-søk, selv uten mye innsats lagt ned i søkemotoroptimalisering (SEO). Potensialet er derfor stor for videre vekst. Nettsiden er ferdig utviklet, men kan lett utvides med flere produkter hvis ønskelig. Nettbutikken driftes i dag gjennom Shopify.

Våre produkter

Nettbutikken selger ulike størrelser bamser laget av skumroser og visner derfor ikke. Det tilbys også bamser i gaveeske med roseblader i forskjellige farger slik at mottaker ikke ser umiddelbart hva gaven er. Kunstige roseblader selges også som dekor. Videre har vi utvidet sortimentet med hvite led- bokstavlys, samt «&» tegn og røde hjerter.

Denne muligheten er interessant fordi:

 • Enkle ordresystemer

  Integrert ordresystem og betalingsløsninger med Vipps, Klarna og Stripe.

 • Høyt inntektspotensial

  Ved salg vil varelager med salgsverdi på ca NOK 78 000,- (inkl. mva) følge med, samt gaveesker, emballasje o.l. Rosebamsedomene, e-post konto og fullstendig oppbygget nettbutikk verdt ca NOK 20 000,-.

 • Mulighet for eksklusivt område

  Rosebamse var først på markedet med å selge Rosebamser og ordet Rosebamse har dermed blitt et populært navn på disse bamsene i markedet, noe som gir god markedsføring for nettbutikken.

 • Overta eksisterende kundeforhold

  Facebookkonto, annonsekonto, Instagramkonto, e-postlister, leverandørlister og kundelister.

 • Salgsleads

  Nettbutikken hadde i overkant av 140 000,- i årlig omsetning i 2021. Nettbutikken har returnerende kunder og ingen negative omtaler. Dette er en mulighet som kan gi de rette eiere/driftere en plattform til større omsetning ved dagens vareutvalg og/eller komplimenterende vareutvalg. Rosebamse drives i dag som enkeltmannsforetak og har NOK 0,- i gjeld.

Kvalitet, utvalg, og service

Siden 2019 har Rosebamse vektlagt kvalitet og utvalg, samt service for kunder. Frakt har vært inkludert i prisen på produktene våre slik at det ikke blir noen tilleggskostnader, dette vises å være populært blant kundene. Bedriften vokser raskt og gikk fra å være en hobby til å bli mer tidkrevende.

Dessverre har eier ikke mulighet til å følge veksten videre og vurderer derfor å finne en eier som har mulighet til å fortsette å utvikle og løfte utvalget til Rosebamse. Rosebamse har mange muligheter for den rette eieren, ved å fortsette med sortimentet som finnes i dag og eventuelt utvide sortimentet av varer i nettbutikken.

Ny eier søkes

Rosebamse drives i dag som enkeltmannsforetak og har NOK 0,- i gjeld. Nettbutikken hadde i overkant av 140 000,- i årlig omsetning i 2021. Nettbutikken har returnerende kunder og ingen negative omtaler. 

Dette er en mulighet som kan gi de rette eiere/driftere en plattform til større omsetning ved dagens vareutvalg og/eller komplimenterende vareutvalg.