Reiz Tech

Områder: Østlandet

Selger til: Forretningstjenester

Type mulighet: Salgsagent

Betingelser: Høy provisjon og god salgsstøte

Fordeler: Gode provisjonsbetingelser / Porteføljeinntekt

REIZ Tech er et veletablert IT-selskap med hovedkontor i Litauen som nå har opert i 16 år. Vi har over 170 fagfolk ansatt hos oss som snakker 9 forskjellige språk og har kunder over hele verden.

Vi tilbyr tilpassede programvareløsninger og IT -tjenester i henhold til kundens behov.

Vi har allerede aktive kunder i Norge, men ser potensial for å vokse mer i det norske markedet. For å få dette til ønsker vi å få på plass en lokal salgspartner som tar ansvar for det norske markedet.

Salgspartner for Norge

Vi tilbyr et bredt spekter av tjenester innen IT-utvikling som det er stor etterspørsel etter i Norge. Du finner en oversikt over våre tjenester på vår hjemmeside.

Vi har kunder i en rekke bransjer som etterspør IT-uvikling. Det inkluderer blant annen bank & finans, energisektoren, industri, maritim sektor, transportbransjen, etc.

Vi ser nå etter en salgspartner for Norge som kan hjelpe oss til ytterligere vekst i disse bransjene og andre bransjer som etterspør IT-tjenester.

Vi vil tilby:

  • Meget god provisjon på alt salg. Betydelig høyere enn hva noen av våre konkurrenter tilbyr.
  • Support og markedsstøtte. Vi vil hjelpe deg med med markedsføringsmateriell, nettside, og andre tiltak som hjelper deg/dere i salgsarbeidet

Ser du mulighetene for et samarbeid med oss? Da vil vi gjerne høre fra deg!