Eldi AS

Områder: Oslo - Per Krohgs vei 1

Selger til: Automasjonsbedrifter | Kommuner | teknisk Fabrikker/prosess | Installatørbedrifter | Fiskeindustri

Type mulighet: Ansatt selger

Betingelser: Kr. 50 000,- pr. mnd i fastlønn + 40 % provisjon

Fordeler: Fast lønn / Gode karrieremuligheter / Gode provisjonsbetingelser / Grundig opplæring og oppfølging / Høyt inntektspotensial / Innovativt produkt/tjeneste / Mulighet for eksklusivt område

Salgskanaler: Hovedsakelig i fysiske møter / Hovedsakelig på telefon/webmøter / Kan selges online (uten å snakke med kunder)

ELDI er et grossistselskap for produkter innen byggautomasjon, automasjon og IIoT. En bransje i voldsom vekst og store muligheter for fremtiden. Med ny teknologi og krav fra både private initiativ og offentlige reglementer er etterspørselen etter produkter for smart styring og overvåkning av bygg og anlegg økt betraktelig.

ELDI er en relativt ung bedrift i utvikling. Med bakgrunn fra smarte bygg har vi en god kundebase å lene oss på, men vi har som mål å oppnå mye mer. Det viktigste vi gjør er å kunne tilby ekspertise og yte god service til våre forhandlere. Vi er et lite team med mye erfaring og god kompetanse på våre respektive områder. Vi holder en uformell tone med mye tillit til hverandre og løser utfordringer i felleskap. Å jobbe i ELDI krever litt gründeregenskaper i form av å ta initiativ og ansvar for egen suksess, men du står ikke alene. Ved siste undersøkelse var 100% av de ansatte over middels fornøyd med å jobbe i ELDI.

 

Arbeidsplassen

ELDI jobber utelukkende mot bedriftskunder og har behov for flere til å hjelpe oss å følge opp disse, samt etablere nye kundeforhold. Vi er et selskap med få ansatte og høy grad av tillitt. Du vil derfor kunne være med på å selv bestemme mye over din arbeidshverdag og bidra til flere aspekter ved bedriften. Vi tilbyr et flott sted å lære hvis du er ny i bransjen innenfor et felt med en lang fremtid.

I din rolle vil du  jobbe sammen med daglig leder for å følge opp kundebase og fremme nye og gamle produkter. Møtebooking, messer og presentasjoner vil være en aktiv del av din hverdag. Utover dette kan du også bli involvert i utvikling av salgs og markedsføringsstrategier, identifisering av nye kundebehov og satsingsområder. Er du utadvendt, kreativ og lærevillig er sjansene store for både faglig og personlig utvikling hos oss.

Denne muligheten er interessant fordi:

 • Fast lønn

  Fast lønn er kr 50 000,- per mnd

 • Gode karrieremuligheter

  Utvikle og bygge videre på bedriften som er en nisje basert grossist.

 • Gode provisjonsbetingelser

  Provisjon 40% av DG for hver produktgruppe.

 • Grundig opplæring og oppfølging

  Produktsjef og daglig leder gir god og nøye opplæring innen produkter, kunder og bedriften i sin helhet.

 • Høyt inntektspotensial

  Meget høy provisjon er lagt frem for at bedriften skal økt volum og omsetning raskt.

 • Innovativt produkt/tjeneste

  Et marked som har stort behov for produkter og tjenester ELDI leverer med bakgrunn for høye energikostnader skaper nye og innovative løsninger.

 • Mulighet for eksklusivt område

  Fiskeindustrien og annen prosess industri.

Vår målgruppe

 • Automasjons bedrifter
 • Kommuner – teknisk
 • Fabrikker/prosess
 • Installatør bedrifter
 • Fiskeindustri

Denne annonsen er utløpt

Sjekk andre anbefalte muligheter innen Grossisthandel.

Client Logo

Ekcos

Trives du med en lett sekk på ryggen, har en viss sjarm, liker en rask smalltalk, og digger raske penger.…

Mer informasjon »
Client Logo

Network Negotiations AS

Vi i Network Negotiations AS samarbeider tett med flere selskaper i Norge som primært driver med utlevering av pakker. I…

Mer informasjon »
Client Logo

Citronelles Agenturer AB

Citronelles Agenturer AB er en svensk leverandør av høykvalitets og helt svenskproduserte suvenir- og gavevarer. For å imøtekomme den økte…

Mer informasjon »

Toppselger søkes

Eldi har behov for en toppselger som kjenner bransjen og har teknisk bakgrunn fra automasjon. For å bli vurdert til stillingen er det viktig at du kan vise til nettverk og erfaring i bransjen. 

Produkter og tjenester Eldi selger er meget aktuelt om dagen med bakgrunn på høye energipriser.

Riktig vedkommende får mulighet til å medvirke til videre oppbygging av bedriften, samt meget god lønnsbetingelser/provisjon.