Dyrebare.no

Områder: Stedsuavhengig

Selger til: B2C - Hunde- og katteiere

Type mulighet: Selskap til salgs

Betingelser: Seriøse bud vurderes

Salgskanaler: Kan selges online (uten å snakke med kunder)

Dyrebare er en eksklusiv butikk med flotte unike kvalitets produkter til hund, katt og eier.

Etter oppstart i august 2020 har butikken hatt en fin utvikling frem til i dag med mange trofaste og tilbakevendende kunder.

Grunnet andre prioriteringer legges nå dyrebare.no ut til salgs.

 

Kvalitetsprodukter for hunde- og katteiere

Dyrebare tilbyr vakre funksjonelle produkter av gode kvaliteter og utpreget bruk av naturmaterialer samt bærekraftig produksjon.

Overta en unik nettbutikk

Nettbutikken har et oppgradert, lekkert og moderne design fra Mystore som er meget enkelt å jobbe med inkl betalings løsninger som Vipps og Klarna. Butikken har også opparbeidet seg i overkant av 800 nyhetsbrev abonnenter.

Aktiv Instagram konto med rett i overkant av 3500 følgere pr i dag i tillegg til Facebook. Tidligere konto med over 5500 følgere ble dessverre hacket. Tett samarbeid med mange flotte ambassadører.

Konseptet har blitt tatt veldig godt imot og vi får stadig hyggelige og positive tilbakemeldinger ifra våre kunder. De setter stor pris på unike kvalitets produkter du ikke finner i de fleste andre tradisjonelle dyrebutikker. Vi har også vært ekstremt opptatt av god, rask og personlig kundeservice og fått mange positive tilbakemeldinger i forhold til dette.

Vi produserer noen produkter i Europa under eget navn og har i tillegg flere agentur avtaler som mulig kan overføres hvis ønskelig og leverandøren ønsker å videreføre dette. Butikken har ellers en god miks av kjente merkevarer fra utlandet i ulike prisklasser.

Butikken har et stort potensiale for rett eier/ driver med økonomi for videre utvikling og god forretnings  sans. Kan drives hjemmefra med tilgang til et lite lager. Men passer også veldig godt å drive kombinert med fysisk butikk.

Dette er et perfekt konsept for deg som ønsker å starte/drive egen butikk innenfor denne kategorien. Her er det lagt ned mye arbeid i nettbutikk, Sosiale medier, avtaler med leverandører etc. Du overtar en flott butikk som er i full drift pr i dag og har uante muligheter for videre utvikling.

Ønsket pris for opparbeidet konsept er kr 150000,- men er åpen for bud ved rask avgjørelse.

Pris varelager vil variere, men ligger på ca 250-300000-, eks mva.

Ønsker kun seriøse henvendelser.