Bull Media Consulting AS

Områder: Jobb hjemmefra eller fra vårt kontor på Ski

Selger til: Alle selskaper som ønsker å nå ut til bedriftsledere i Norge

Type mulighet: Ansatt selger / Salgsagent

Betingelser: Svært gode provisjonsbetingelser - Realistisk inntektspotensial på 1MNOK+

Fordeler: Brukervennlig CRM / Enkle ordresystemer / Gode provisjonsbetingelser / Høyt inntektspotensial / Innovativt produkt/tjeneste / Porteføljeinntekt / Salgsleads / Støtte til salg og markedsføring

Salgskanaler: Hovedsakelig på telefon/webmøter

Norges ledende magasin og nettsted med fokus på nyttig innhold for ledere søker nå 1-2 dyktige selgere eller agenter på heltid eller deltid. 

Ved å lytte til våre lesere har LederNytt opparbeidet en helt unik posisjon blant ledere og beslutningstakere i næringslivet. Vi har bygget vårt konsept på å levere nyttige, inspirerende og lærerike artikler på print og nett.

Målet er å gi høy nytteverdi, gode råd og veiledning til ledere basert på ulike utfordringer de møter i sin hverdag. Vi ønsker å gjøre ledere til dyktigere ledere, inspirere og bidra til fremragende ledelse.

LederNytt utgis seks ganger i året som print og digitalt magasin og artikler på nett publiseres daglig.

LederNytt er medlem av Fagpressen og underlagt presseetikken gjennom Fagpressens medlemskap i Norsk Presseforbund. Det betyr at redaksjon forholder seg til redaktørplakaten, VVP (Vær varsom-plakaten) og er en del av pressens selvdømmeordning PFU (Pressens Faglige Utvalg) LederNytt har opplagskontroll gjennom fagpressen.

I fagpresseundersøkelsen ble LederNytt ble «kåret» til beste B2B publikasjon i 64 områder når det gjelder avgjørende beslutningsmyndighet på innkjøp blant våre lesere.

Dette er selvfølgelig vesentlige salgsargumenter som du får med deg i ditt salgsarbeid.

 

En spennende mulighet for en dyktig mediaselger

LederNytt ønsker å satse sterkere på salg av ulike print og digitale annonseløsninger samt stillingsannonser i tiden som kommer. Vi søker derfor etter en dyktig medieselger som kan være med å løfte salget. Du vil få ansvar for å bygge opp og forvalte din egen kundeportefølje i samarbeid med oss.

Vi vil legge alt til rette for at dette blir et vinn/vinn samarbeid og at jobben for LederNytt blir lønnsom, trivelig, og spennende for deg.

Denne muligheten er interessant fordi:

 • Brukervennlig CRM

  Du vil få tilgang på brukervennlig CRM som effektiviserer tidsbruken din. Vårt utgangspunkt er at våre salgspartnere bruker minst mulig tid på administrativt arbeid og mest mulig tid på inntektsbringende arbeid.

 • Enkle ordresystemer

  Salgsprosessen hos LederNytt er gjennomtenkt fra A til Å slik at du kan fokusere på å bygge gode og langvarige kunderelasjoner.

 • Gode provisjonsbetingelser

  Vi vet utmerket godt at vi må tilby svært gode provisjonsbetingelser for å tiltrekke oss dyktige kandidater. Å jobbe på provisjon skal lønne seg og gi deg en høy oppside.

 • Høyt inntektspotensial

  Inntektspotensialet er på mellom 1MNOK og 1,5MNOK på salg for LederNytt alende. Dette anslaget baserer seg på eksisterende agenter hos oss som tjener en halv million på deltid. Jobber du på en agentmodell er det også mulig å kombinere annonsesalg for LederNytt med andre former for reklame/annonsering du selger. Så hvis du/dere har kunder på Google-annonsering, radioreklame, eller andre kanaler kan du inkludere LederNytt i tjenesteporteføljen.

 • Innovativt produkt/tjeneste

  LederNytt er en av de beste kanalene som finnes for å nå ut til ledere i norsk næringsliv. Dette er en veldig attraktiv gruppe for mange annonsører å markedsføre til.

 • Porteføljeinntekt

  Så lenge du jobber for oss så vil du fortsette å få provisjon på dine kunder hver gang de bestiller en kampanje hos oss.

 • Salgsleads

  Vi bistår med salgsleads!

 • Støtte til salg og markedsføring

  Du får tilgang på profesjonelt salgsmateriell, maler, og presentasjoner. Om det er noe du mangler så lager vi det til deg.

Denne annonsen er utløpt

Sjekk andre anbefalte muligheter innen Reklame og markedsføring.

Client Logo

Bykalender.no AS

Har du, eller vil du starte din egen bedrift og være med på et Juleeventyr med stort inntjeningspotensial? Bykalender.no er…

Mer informasjon »
Client Logo

Gulbrandsen Media AS

Skogstur.no passer utmerket til deg som vil skrive om- eller selge produkter innen friluftsliv, jakt og fiske. Nettsiden har seks…

Mer informasjon »
Client Logo

Marketplace AS

Marketplace er et norsk selskap som utvikler helt nye digitale forbrukertjenester. Hos oss finner du utviklere, innholdsprodusenter, analytikere, markedsførere og…

Mer informasjon »

Er du selgeren vi trenger?

Vi ønsker kandidater som:

 • Har relevant salgserfaring.
 • Er glad i å prate med mennesker og salg.
 • Er ansvarlig og pålitelig.
 • Evner å jobbe selvstendig.
 • Er Resultatorientert.

Vi har flotte kontorer på Ski som kan benyttes om ønskelig, men det er også fullt mulig å jobbe selvstendig fra hjemmekontor.

Dine arbeidsoppgaver:

 • Bygge og forvalte egen kundeportefølje.
 • Salg primært over telefon, men med mulighet for møte aktiviteter.

Vi vil bistå deg løpende slik at du får arbeidsforhold som gir best mulig resultater for begge parter.

Er dette en mulighet som passer deg eller din virksomhet? Da vil vi gjerne høre fra deg!