Vans of Norway

Områder: Svolvær

Selger til: B2C

Type mulighet: Selskap til salgs

Betingelser: Ta kontakt for mer informasjon

Vans of Norway er en nisjeaktør innen bobilutleie, stasjonert midt i Lofotens knutepunkt, Svolvær. Firmaet baserer seg på utleie av nostalgiske og sjarmerende campervans til internasjonale- og nasjonale kunder og har nå 14 biler i eie. Helt siden oppstart i 2017 har bedriften hatt gode resultater og avkastning. Konseptet er velutprøvd, og har truffet markedet godt.

Dette får du:

Du får her muligheten til å kjøpe en nøkkelferdig bedrift, som inkluderer:

  • Gjeldsfrie biler (verdi 1 460 000 NOK.)
  • Gunstig leieavtale av utleiestasjon rigget som bilverksted og reservedelslager.
  • Kostnadseffektiv forsikringsavtale.
  • Hjemmeside med booking system.
  • Automatisert faktureringssystem.
  • Etablert merkevare i markedet (beskyttet varemerke).
  • Instagram 7k følgere.

Vans of Norway har gjennom årene hatt stor pågang fra kunder som ønsker å leie. Markedet er langt fra mettet, og det oppleves langt større etterspørsel enn det bedriften klarer å levere med dagens antall biler.

Kjøper søkes

Vår forretningsmodell har holdt kostnadene- og risikoen lav, og øker dermed sjansen for god profitt. Konseptet er velutprøvd, og således klar for videre skalering. Det er gjennom de tre første driftsårene gjort større investeringer vedrørende oppgraderinger og reparasjon/vedlikehold av bilene, noe som da vil komme den nye eieren til gode for videre drift.

Budsjettet for 2022 indikerer et driftsresultat på 700 000 NOK før nedskrivninger og lønn. Siden start har selskapet hatt en god vekst. I tillegg har verdien på bilene steget, og det merkes en økende trend blant nasjonale- og internasjonale turister som ønsker en slik type reise som Vans of Norway tilbyr.

Ta kontakt for mer informasjon eller en hyggelig prat.