Tori Skrede Ord og Musikk

Områder: Jobb hjemmefra

Selger til: B2C

Type mulighet: Salgsagent

Fordeler: Gode provisjonsbetingelser / Salgsleads

Salgskanaler: Telefon og webmøter

Vil du skape deg en solid årsinntekt ved å selge spennende kursplasser til varme leads?

Er du interessert i mennesker og vil hjelpe dem med å realisere drømmene sine?

Kan du vise til gode resultater med salg av high-end-produkter?

Er du interessert i musikk?

Da er du kanskje den vi ser etter!

Online gruppeundervisning i pianospill!

I 2016 fikk jeg en idé om å starte et onlinekurs i pianospill. Eller, nærmere bestemt, ideen var å lære voksne folk å spille piano – særlig hvis de har spilt som barn og gikk lei av det – ved hjelp av enkle akkorder i stedet for masse noter.

Da jeg gikk ut med gratiskurset «Lær å spille med enkle akkorder» og det påfølgende onlinekurset «Få liv i pianoet ditt!» sommeren 2016 ante jeg ikke hvor stor suksessen skulle bli.

Men fem år seinere har jeg hatt over 18000 nordmenn og drøyt 6000 svensker på gratis introkurs og webinar. Mange av dem har kjøpt onlinekurset, og en god del har meldt seg på gruppecoaching der vi følger dem tett opp. Mange går videre til høyeste nivå, MasterMind, der de når nye høyder som pianospillere.

Siden 2016 har virksomheten vokst så mye at jeg har gått fra å gjøre alt selv til å lede en virksomhet med fem flotte folk i arbeid.

Denne annonsen er utløpt

Sjekk andre anbefalte muligheter innen Øvrige.

Client Logo

Nordic House AS

Nordic House er en innovativ pioner innen opplæringsløsninger, som har utviklet et banebrytende kursopplegg for innvandrere og flyktninger som ønsker…

Mer informasjon »
Client Logo

CityMaid Shop AS

CityMaid er i en egen klasse på rengjøring, vask, og velvære for hjemmet. Vi har over 30 års erfaring med…

Mer informasjon »
Client Logo

Nettside til salgs

Her samler vi nettsider, nettbutikker, og domener hvor eier er villig til å selge for kr. 10 000,- eller lavere.…

Mer informasjon »

Denne muligheten passer for:

Nå søker vi en ny dedikert selger som skal følge opp kundene gjennom veilednings-/salgssamtaler pr. nett eller telefon for å selge kursplasser til gruppecoaching og MasterMind.

Er det deg?

 • Du vil tjene gode penger og synes det er skikkelig gøy å selge! Du har et naturlig konkurranseinstinkt som gjør at du hele tiden utfordrer deg selv til yte best mulig og tjene mest mulig.
 • Du er ambisiøs både på egne og bedriftens vegne, og blir trigget ved tanken på å skape deg en årsinntekt som du ikke bare kan leve av, men som sannsynligvis vil være meget god.
 • Du har lyst til å gjennomføre veilednings-/salgssamtaler med kunder (varme leads) som allerede har kjøpt onlinekurset «Få liv i pianoet ditt!» i norsk eller svensk versjon eller bare har deltatt på gratiskurs eller webinar. Målet er å få dem til å melde seg på gruppecoaching (pris kr. 16000,-) eller MasterMind (pris kr. 19900/32000 avhengig av varighet).
 • Du er en god lytter, rask til å lære og villig til å være på telefonen eller nettet og gjennomføre samtaler minimum 20-25 timer i uken. Og ja, du kan jobbe hvor du vil. Men du må jobbe effektivt når det gjelder, for denne stillingen er ytelsesbasert.
 • Vi ønsker en selger som har erfaring med å få folk til å kjøpe et produkt gjennom bare en eller to samtaler pr. telefon eller nett. Hvis du har erfaring med å registrere folk for høyverdi-programmer (programmer som koster over 25000,- ) , er det et pluss.
 • Hvis du bare ønsker å få litt jobberfaring før du drar et annet sted trenger du ikke søke. Vi ønsker en selger som kan være hos oss over tid og være en viktig brikke i utviklingen av bedriften i årene framover. Hvis du bare er i stand til å jobbe noen få timer i uken, er heller ikke dette en riktig match.
 • Du må ha lyst til å studere vår visjon, verdier, undervisningsmetodene, kursprogrammene og markedsføringsinnholdet godt og grundig så du fullt ut forstår hva vi lærer bort og trygt kan speile språket og innholdet og får deltakerne til å registrere seg til kursprogrammene under salgssamtalene.
 • Du er interessert i musikk og vet at å holde på med musikk kan spille en viktig rolle i livet.
 • Du liker å hjelpe andre gjennom utfordringene deres og få dem til å ta grep og overvinne frykt og sperrer. For å få det til må du kunne lytte mer enn du snakker og stille de rette spørsmålene.
 • Du har kanskje selv erfaring med personlig vekst og utvikling på et viktig område i livet. Har du erfaring med en eller annen form for coaching av andre eller markedsføring på nettet, er det et ekstra pluss.

Vi ønsker i utgangspunktet en person som kan jobbe full tid og være en viktig brikke i den videre utviklingen av kursvirksomheten i flere år framover. Og du kan begynne snarest!

Hvordan søker du?

 • Klikk på linken nedenfor og svar på noen spørsmål om deg selv og bakgrunnen din.
 • Hvis du er aktuell som kandidat, hører du fra oss i løpet av noen få dager, og vi tar en prat.
 • Jo tidligere jeg får søknaden, jo raskere vil du bli vurdert. Tiltredelse snarest.

HER svarer du på spørsmålene og søker på jobben.

Vi håper å høre fra deg!