Datapartner Oy

Områder: Jobb hjemmefra / Midt-Norge / Nord-Norge / Østlandet / Sørlandet / Vestlandet

Selger til: Bil og transport, Bygg & Eiendom, Dagligvare og faghandel, Forretningstjenester, Grossisthandel, Helse, Industri og produksjon, Maritim og offshore, Offentlig sektor, Øvrige, Reise og turisme, Tele, kraft, og energi

Type mulighet: Nasjonalt agentur / Salgsagent

Betingelser: 35% kommisjon

Diverse: Provisjonsbasert

Salgskanaler: Hovedsakelig på telefon/webmøter

Med 1850 bedriftskunder i 62 land har DataPartner etablert seg som en ledende leverandør av programvare for investeringsvurdering og finansiell modellering generelt. I hjemlandet Finland er vi en tydelig markedsleder og i Sverige har vi 140 gode bedriftskunder.

Med mange likheter mellom de nordiske landene, tror vi at vi kan bygge den samme sterke merkevaren i Norge som i Sverige og Finland.

Vi søker derfor en nasjonal agent som vil være ansvarlig for det norske markedet.

Produktene

Invest for Excel erstatter egne/ egenutviklede Excel-modeller

Invest for Excel er, som navnet antyder, en Excel-applikasjon. Invest for Excel har en komplett struktur (f.eks. Resultatregnskap, kontantstrømoppstilling og balanse), som lett kan tilpasses for enhver bedrift. På kjøpet får du alle relevante nøkkeltall, mange forskjellige følsomhetsanalyser og andre effektive funksjoner, som konsolidering. Programmet er enkelt å bruke men gir også muligheter for avansert økonomisk modellering.

Vår målgruppe

B-to-B.

Tele, kraft, og energi, Industri og produksjon, Forretningstjenester, Transport og logistikk, Olje og gass, fast eiendom, Offentlig sektor, Dagligvare- og grossisthandel, Universiteter og Høyskoler, etc.

Denne muligheten passer for:

Vi leter nå etter en erfaren og motivert generalagent for Norge. Vi er opptatt av å møte mennesker med:

  • Erfaring fra økonomirådgivning / økonomiutdanning / salg av programvare
  • En lidenskap for kunder, salg og relasjoner

Interessert? Ring daglig leder Jens Westerbladh på telefon +46 730334952 eller mail jw@dps.se i dag!