CT TRANSPORT AS

Områder: Jobb hjemmefra / Østlandet

Selger til: Alle med transportbehov

Type mulighet: Salgsagent

Betingelser:

Diverse: Mulighet for eksklusivt område / Porteføljeinntekt / Provisjonsbasert

Salgskanaler: Hovedsakelig på telefon/webmøter

Vi er nyetablert firma med 21 års erfaring fra transportbransjen som driver mest med flytte og transporttjenester. Vi fokuserer spesielt på den personlige kommunikasjonen med kundene. Hos oss samarbeider du direkte med våre trafikkledere. og med dette ønsker vi å oppnå tillit og trygghet og vi er til en hver tid oppdatert på kundens behov.

 • Firma
  CT TRANSPORT AS

 • Kontaktperson
  Christoffer Tegler

 • Nettside
  www.cttrans.no

Om oss

Vår målsetting er å tilby privatpersoner såvel som bedrifter et langsiktig, effektivt og sikkert transporttilbud. Vi har per dags dato flere ansatte med lang og bred erfaring innen bransjen, som yter sitt ytterste for å møte dine behov som kunde.

Vår visjon er å gjøre våre kunder bedre, og hjelpe dem med lokal og nasjonal vareflyt. Det er de varige kundeforhold som er vårt varemerke, hvilket betyr fokus på de mellommenneskelige forhold like mye som de tekniske løsningene. Som kunde hos oss vil du raskt oppleve at vi er seriøse i alle ledd.

Punktlighet, kvalitet og service er viktig for oss. Kunden skal være trygg på at varen kommer hel fram og til avtalt tid, med den beste servicen som er å oppdrive. Materiell, sjåfører og hele selskapet skal holde et høyt nivå, slik at våre kunder kan ha tillit til oss.

Premium muligheter

Sjekk andre anbefalte muligheter innen Bil og transport.

Client Logo

Rent A Wreck of Scandinavia AS

Rent-A-Wreck er den eldste og største utleiekjede i verden med brukte biler. Rent-A-Wreck er et veletablert og grundig konsept som…

Mer informasjon »

Salgsagent søkes

Vi søker nå samarbeid med en salgsagent.

Vi tilbyr:

 • Attraktive provisjons- og bonusordninger
 • En viktig rolle i videreutviklingen av selskapet
 • Stor innflytelse på utvikling av salgsstrategi og markedsføring
 • All oppfølging og opplæring du behøver for å lykkes med salgsarbeidet