Candles Scandinavia AB

Områder: Midt-Norge / Nord-Norge / Østlandet / Sørlandet / Vestlandet

Selger til: Dagligvare og faghandel, Møbler og interiør, Velvære og skjønnhet

Type mulighet: Salgsagent

Betingelser: God provisjon basert på fakturert salg etter rabatter etc.

Diverse: Porteføljeinntekt / Provisjonsbasert

Salgskanaler: Hovedsakelig i fysiske møter

Candles Scandinavia er Nordens største produsent og distributør av duftlys og andre duftprodukter. Vi har også agenturene for de fleste av verdens største duftlysmerker, inkludert Yankee Candle og WoodWick. I tillegg har selskapet sin egen duftende stearinfabrikk med laboratorium og utviklingsavdeling som har utviklet en 100% naturlig voks som kan beskrives som unik på verdensbasis. I dag produserer selskapet duftlys og romdufter for kunder som H&M, Kicks, Åhléns, med flere innenfor rammen av Private Label. Candles Scandinavia driver virksomheten i friske lokaler i Örebro sentrum og har i dag rundt 50 ansatte med en omsetning på rundt 110 millioner svenske kroner. Verdiene våre er viktige for oss og er med oss ​​i vårt daglige arbeid: Vi tør, vi vet, vi gjør det nå!

Vi søker deg som:

Fremfor alt synes det høres interessant ut å være med på Candles vekstreise! Med tanke på selskapets fremgang både historisk, men også i fremtiden, er det viktig at du trives i et miljø i endring og ønsker å være vårt ansikt overfor omverdenen ved å skape, utvikle og beholde salgsmuligheter sammen med teamet innenfor forretningsområdet Brands. Det legges stor vekt på personlige egenskaper der driv, engasjement, potensial og innovasjon blir høyt verdsatt.

Etter introduksjon og opplæring hos Candles, vil du jobbe selvstendig med ditt eget salg innenfor et gitt, men ikke begrenset geografisk område med våre merker. Du vil først og fremst representere Yankee Candle, Woodwick og Millefiori Milano og sekundært våre egne merker Olivia & Co og Blanche.

Du opererer i ditt eget selskap som en partner for Candles der kompensasjonen din er basert på din innsats. Siden vi har erfaring både i bransjen og på det norske markedet, har vi stor tro på at det for den rette personen er store muligheter for å bygge en stabil og langsiktig virksomhet.

Dine plikter og ansvar vil bestå av:

  • Oppsøkende salg, oppfølging og kundebehandling til egne kunder innenfor spesifiserte segmenter
  • Oppfølging av bestillinger, levering og salg hos kunden.
  • Administrasjon og dokumentasjon i CRM, ordreplassering, oppfølging og rapportering skjer i Candles egne systemer.

Vi leter etter deg med en høy motivasjon innen salg, du vil få i gang nye kunder som du pleier og videreutvikler. Du vil bli målt på salg, aktivitet og utvikling. Candles jobber mot 4 segmenter innen detaljhandel og engros i dag, og din primære oppgave i begynnelsen vil være å utvikle segmentene Independent Shops (butikker) og Department / Chains (varehus / kjeder).

Vi leter etter flere mennesker ettersom vi ser et stort behov og etterspørsel etter våre produkter, dette avhengig av geografi og ferdigheter, etc.

Du rapporterer til Business Area Manager og er en del av et team som i dag består av 6 personer.

Profil på salgsagent

Vi legger størst vekt på din ambisjon, driv og vilje.

Du kan være både erfaren og ny i yrket der du nettopp har startet virksomheten din og leter etter muligheter, så kan Candles være noe for deg!

Hvis du har et par års salgserfaring, gjerne i detaljhandel med et allerede oppbygd kontaktnett, er dette en fordel, men ikke et krav.

Hvis du jobber som en uavhengig agent i dag der Candles kan utfylle ditt nåværende utvalg, er dette også en fordel, men ikke et krav.

Vi vil gjerne høre fra deg!

Vi tilbyr et spennende oppdrag for deg med ditt eget selskap å bli partner med et raskt voksende selskap med høye ambisjoner i markedet.

Vi er i dag det ledende selskapet i vår nisje, men har fortsatt store vekstmuligheter. Vi har et åpent klima hvor det er korte veier til beslutninger.

God provisjon basert på fakturert salg etter rabatter etc.

CV og beskrivende brev merket «Salgsagent Norge» sendes til joakim.garint@candles.se.

Siste søknadsdag: 2021-10-31. Vi vurderer kandidater fortløpende.