Saajos

Områder: Midt-Norge / Nord-Norge / Østlandet / Sørlandet / Vestlandet

Selger til: Maritim og offshore

Type mulighet: Nasjonalt agentur

Betingelser: God provisjon - Ansvar for hele Norge

Fordeler: Gode provisjonsbetingelser / Mulighet for eksklusivt område

Salgskanaler: Hovedsakelig i fysiske møter

Saajos startet produksjonen av brann og sikkerhetsdører i 1949. De har siden oppstarten bygget opp et sterkt merkenavn som er kjent for innovasjon og kvalitet. Større cruiseship i hele verden foretrekker dører fra Saajos fordi de forstår viktigheten av trygge sikkerhetsdører som er enkle å bruke (selv for eldre pensjonister på et cruiseship).

Dørene til Saajos begrenser seg naturligvis ikke bare til cruiseship. De leverer brann og sikkerhetsdører til alle bygg hvor det er behov. I prakis innebærer dette alle større bygg og grunnet kvaliteten Saasjos er kjent for får de mye bestillinger fra sykehus og andre bygg hvor trygghet er i høysete.

Saajos er et estisk selskap, men de selger dører til hele verden. Landene de selger mest i er Finland og Frankrike, men de ønsker nå et større fokus på det norske markedet.

Denne annonsen er utløpt

Sjekk andre anbefalte muligheter innen Industri og produksjon.

Client Logo

Alcori AS

Alcori AS arbeider innen elektro og mekanisk arbeid på mange ulike prosjekter rundt om i Norge. Vårt mobiliseringsteam består av…

Mer informasjon »
Client Logo

ZINGA AS

ZINGA AS leverer katodisk/galvanisk overflatebeskyttelse mot korrosjon på stål. Vårt største marked er til bygg- og infrastruktur, marin/offshore og verkstedindustrien,…

Mer informasjon »
Client Logo

Plasticos Arias

Plásticos Arias er en produsent som spesialiserer seg på termoformingsprodukter og vakuumemballasje. Selskapet ble grunnlagt i byen Lugo på 1960-tallet…

Mer informasjon »

Agent søkes i Norge

Saajos har allerede en del kunder i Norge. Det er bestillinger som har kommet direkte fra norske skipsverft uten noe form for markedsføring eller salgsvirksomhet i det norske markedet. Det underbygger potensialet Saajos har til videre vekst.

Saajos har nå fått på plass en samarbeidspartner for byggebransjen i Norge, men ønsker fortsatt en agent/salgspartner som kan jobbe opp mot skipsverft og maritim sektor.

Er dette noe som kan passe for deg eller ditt firma? Da vil vi gjerne høre fra deg. Bruk kontaktknappen under og du hører raskt tilbake fra oss.