Tinytoes AS

Områder: Stedsuavhengig

Selger til: B2C - Foreldre

Type mulighet: Nettbutikk til salgs

Betingelser: Alle bud vurderes

Fordeler: Brukervennlig CRM / Enkle ordresystemer / Gode karrieremuligheter / Grundig opplæring og oppfølging / Høyt inntektspotensial / Innovativt produkt/tjeneste

Salgskanaler: Kan selges online (uten å snakke med kunder)

Litt om nettbutikken: Nettbutikken selger kun 1 produkt i nyfødt/småbarn nisjen. Platform: WordPress/Woocommerce

Nettbutikken har gått av seg selv siden oppstarten. Eneste arbeid gjort er å pakke og sende bestillinger. Perfekt prosjekt ved siden av jobb, skole og krever maks 1-2 timer iløpet av uken.

Kjøper kan enten fortsette som den er med en stabil ekstrainntekt, eller enkelt utvikle videre: Det er stort potensiale ved å begynne å markedsføre produktet, samt utvide med nye produkter. Det ble kjørt litt annonser første året, men siden har bestillinger kommet stabilt igjennom anbefalinger fra tidligere kunder.

 

Produktene

Her selges det negletrimmer produkt, vi har et negletrimmer som er ganske unikt og eneste i hele skandinavia med slikt god kvalitet sist jeg sjekket.

Produktet er genialt og selger seg selv. Produktet har en veldig veldig lav angrerett % Husker omtrent alle returer og fleste skyldes at det er babyshower gave, da flere har kjøpt samme produkt til samme baby shower og noen må returnere.

Jeg er villig til å hjelpe til en stund etter oppkjøp. Om du/dere ikke har mulighet til å starte å sende fra dag 1, kan jeg sende produkter til dagen du/dere er klare for også sende produkter selv.

Denne muligheten er interessant fordi:

 • Enkle ordresystemer

  Veldig enkel ordre system, med woocommerce og shipmondo integrert trenger du å logge på kun shipmondo til å printe ut lapper.

 • Gode karrieremuligheter

  Gode muligheter for deg å komme deg inn i nettbutikk bransjen om du ikke har det tidligere og gode muligheter for deg som har eller ikke har erfaring til å bygge på videre.

 • Grundig opplæring og oppfølging

  Jeg er villig til å følge opp med kjøper i en god stund fremover og vil være til stede i over lengre tid om nødvendig.

 • Høyt inntektspotensial

  Veldig fin inntekt ved siden av jobb og skole, kreves minimalt arbeid for en ekstra inntekt på 10-25 tusen i måneden. Siste årene er det ikke gjort spesielt mye med selskapet og selskapet har hatt stabilt inntekt på rundt 15 000,- - 20 000,- i måneden uten noe marketerings kostnader. Med litt annonse kostnader kan du øke inntekten opp mot 40 000,- - 60 000,- til en lav annonse kostnad.

 • Innovativt produkt/tjeneste

  Er ingen andre unike produkter som dette ut rundt hele skandinavia.

Vår målgruppe

Mødre, svangerskap og venniner av disse.

Ny eier søkes

Er du interessert i å overta Tinytoes.no?

Ta kontakt for mer informasjon eller for å gi et bud.