Sileco AS

Områder: Jobb hjemmefra / Midt-Norge / Nord-Norge / Østlandet / Sørlandet

Selger til: B2C

Type mulighet: Selskap til salgs

Betingelser: Seriøse bud vurderes

Fordeler: Enkle ordresystemer / Innovativt produkt/tjeneste

Salgskanaler: Kan selges online (uten å snakke med kunder)

Sileco AS ble etablert i 2020 med en visjon om å gjøre det enkelt å bytte ut engangsplast med miljøvennlige alternativer av høy kvalitet som kan gjenbrukes tusenvis av ganger. Sileco har innen kort tid bygget opp en stor lojal kundebase som kjøper gjentatte ganger. Dette med et fåtall produkter og begrenset kunnskap innen annonsering og netthandel.

Grunnet andre prosjekter hos eier som krever tid og oppmerksomhet vurderes nettbutikken solgt til noen som har kapasitet til å ta visjonen til nye høyder i et voksende marked.

Sileco har en godt utviklet nettbutikk som er optimalisert for konvertering. Nettsiden er også søkemotor optimalisert med høy rangering på Google. Driften er oversiktlig og effektiv, så nye eiere vil lett lære seg systemet. Nettbutikken drives på den populære nettbutikk plattformen WooCommerce, det finnes derfor mange integrasjons-og automatiserings muligheter for markedsføring og regnskap.

Butikken tilbyr Klarna Checkout som betalingsløsning og Vipps Hurtigkasse. Vi har forhandlet frem svært gode vilkår med Klarna som kjøper vil få glede av.

Nettbutikken selges med tilknyttet kundeliste, Facebook-side og Instagram-konto som tilsammen har i overkant av 18 000 følgere.

Kontakt meg gjerne på LinkedIn eller ring +47 408 99 733. Hvis du ringer og ikke får svar umiddelbart, legg gjerne igjen en beskjed at det gjelder nettbutikken så vil jeg prioritere å ringe deg tilbake 🙂

Produktene

FreshSeal Collection™ er vår miljøvennlige oppbevaringsløsning tilpassert et hvert behov. Produsert i trygge LFGB-sertifiserte materialer med fokus på design og funksjonalitet. Produktene er 100% fri for BPA, BPS, lateks og ftalater.

Denne annonsen er utløpt

Sjekk andre anbefalte muligheter innen Dagligvare og faghandel.

Client Logo

Flügger

Som franchisetaker i Flügger farve blir du en forhandler av kvalitetsprodukter som er foretrukket av det profesjonelle malerfaget. Flügger støtter…

Mer informasjon »
Client Logo

Yggdrasil

Yggdrasil snus of Norway er grunnlagt av Lasse Anfindsen som er blitt kjent for sin enestående kunnskap om snusbransjen. Gjennom…

Mer informasjon »

Denne muligheten passer for:

Utviklingspotensialet til virksomheten er stort. Markedet for miljøvennlige produkter med bærekraftsfokus er i sterk vekst.

Her har man sjansen til å overta en ferdig optimalisert butikk hvor grunnlaget er lagt for en fremtidig god drift. Kjøper overtar domene og hosting, varelager og alle rettigheter til merkevaren, kontaktinformasjon og gode avtaler med vare- og betalingsleverandører.

Kjøper får også bedriftens kundeliste og profiler i sosiale medier på Shapchat, Pinterest, Instagram og en Facebook-konto med over 14 000 følgere.

Kontakt meg gjerne på LinkedIn eller ring +47 408 99 733. Hvis du ringer og ikke får svar umiddelbart, legg gjerne igjen en beskjed at det gjelder nettbutikken så vil jeg prioritere å ringe deg tilbake 🙂