Atlo AS

Områder: Vestlandet

Selger til: B2C

Type mulighet: Ansatt selger / Salgsagent

Betingelser: Provisjon: 800 kr per salg Tid: 09-17 man-fre Lokasjon: Solheimsgaten 23

Fordeler: Gode karrieremuligheter / Gode provisjonsbetingelser / Høyt inntektspotensial / Innovativt produkt/tjeneste / Salgsleads

Salgskanaler: Hovedsakelig på telefon/webmøter

Atlo ble stiftet i 2020 av teknologiinteresserte unge mennesker med visjoner om å endre alarmmarkedet. Alarmmarkedet er for statisk, det er lite innovasjon og prisene har steget enormt de siste 10 årene. Atlo tilbyr i dag skreddersydde alarmløsninger som kundene våre elsker! Hos oss kjøper og eier kundene det systemet de trenger og betaler en fast abonnementssum på 129 kr måneden for døgnbemannet oppkobling. Man kobler systemet sammen og monterer det med få tastetrykk og bare et klikk på veggen, det er superenkelt! Kundemassen vokser eksponentielt og vi trenger flere selgere!

 • Firma
  Atlo AS

 • Kontaktperson
  Oliver Badawy

 • Nettside
  atlo.no

Produktene

Vi selger hardware produkter i form av sensorer, kamera og huber. Vi har alle sensorene en trenger i et alarmsystem, innvendig og utvendig kamera og huber som gjør det mulig å integrere smarthjem. Vi har i tillegg software og tilbyr en alarmtjeneste i form av døgnbemannet og FG-godkjent alarmsentral. Kunden kjøper de produktene en trenger og har et abonnement som løper hver måned.

Denne muligheten er interessant fordi:

 • Gode karrieremuligheter

  I Atlo kommer man inn i et nytt selskap. Nye selskap har lederposisjoner som ikke er utfylt og en salgssjef er en stilling som Atlo må fylle. I Atlo kan man begynne som selger og bevege seg opp som sjef å få mer ansvar veldig raskt. Kanskje du er slagsjefen vår om 2 år?

 • Gode provisjonsbetingelser

  Vi har testet salg siste månedene og vi ser at for en fulltidsselger som selger 8 timer om dagen så ligger vi på 3-4 salg om dagen. Vi tilbyr 800 kr per salg uten grunnlønn.

 • Høyt inntektspotensial

  Selger man 4 systemer om dagen og tjener 800 kr per salg så er det 3200 kr om dagen.

 • Innovativt produkt/tjeneste

  Produktet er veldig enkelt å selge. Vi tilbyr en tjeneste som er smartere og mer effektiv enn våre konkurrenter. I tillegg til det kanskje aller viktigste, at vi er MYE rimeligere.

 • Salgsleads

  Vi operer bare med varme leads for øyeblikket da vi ser at vi kan skaffe enorme mengder av personer som er interessert i å kjøpe alarm hos oss. Varme leads gjør salgserfaringen veldig behagelig for både selger og lead.

Vår målgruppe

Vi selger boligalarm til privatmarkedet. Vi har størst fokus på eneboliger og rekkehus. Førstegangskjøpere eller generelt personer som ønsker nye løsninger i et stillestående alarmmarked er potensielle kunder vi sikter oss inn på.

Premium muligheter

Sjekk andre anbefalte muligheter innen Software og IT.

Client Logo

Teknologiselskap

Hvem er vi? Selskapet har over 3 år ferdig utviklet systemverktøy for segmenter innen beredskap og økt samfunnssikkerhet. Systemene er…

Mer informasjon »
Client Logo

Code4Nord

Code4Nord er et rumensk outsourcingfirma innen IT-utvikling som tilbyr kunder en unik kombinasjon av nordeuropeisk arbeidsmoral til en østeuropeisk pris.…

Mer informasjon »
Client Logo

How2Franchise

Wise Asset Management Ltd er et London registrert selskap. Vi i Wise, har en målsetning om å utvikle komplette forretningskonsepter…

Mer informasjon »

Denne muligheten passer for:

Vi ønsker personer med erfaring fra salg som har lyst å være med på et nytt og raskt voksende selskap. Vi ser etter personer som er ambisiøse, tørr å være vågal og tenke annerledes, og et brennende konkurranseinnsikt er heller ikke dumt. Når man blir med i et så nytt selskap (gründerselskap), vil det kreve mer av deg som person enn det du har vært vandt med før og vi ser etter personer som ønsker den utfordringen. Erfaring fra alarmbransjen er selvfølgelig et pluss også!