EasyApp AS

Områder: Hele Norge

Selger til: Småbedrifter som selger B2C

Type mulighet: Salgsagent

Diverse: Provisjonsbasert

Salgskanaler: Kan enkelt selges på telefon

Easy App Norges første digitale storsenter som gjør det mulig for mindre bedrifter å konkurrere med de aller største.

Dette er en alt-i-ett App som passer perfekt for alle bedrifter som selger direkte til privatmarkedet.

Ved bruk av Easy trenger du ingen nettside eller nettbutikk for å nå ut til nye og eksisterende kunder. Og for de som allerede har en nettside så kan den enkelt inkluderes i Easy App for å nå ut til en helt ny kundegruppe.

Spesielt designet for din virksomhet. En app som enkelt synligjør dine tjenester og sparer deg for dyr Markedsføring, Kostnader og Tidsbruk.

Kundevennlig kommunikasjon gjør det enkelt å bestille en tjeneste og handle online. Easy App vil fremheve virksomheten bedrifter på en helt ny måte.

Easy App er utviklet i Norge og har fått fantastiske tilbakemeldinger fra de første brukerne.

Nå starter salget for fullt og vi søker derfor samarbeid med selvstendige salgsagenter.

Salgsagenter søkes

Målgruppen for Easy App er SMB-markedet og spesielt bedrifter og butikker som selger direkte til privatmarkedet.

For hele denne gruppen vil kjøp av Easy App være en enkel investering som vil spare dem for tid og penger – og samtidig gi de flere og mer lojale kunder.

Å få full tilgang på alle fordelene i Easy App koster kun noen få hundrelapper månedlig. Dette er en investering som har en utvilsom høy ROI for bedrifter og Easy App er derfor svært lett å selge.

Vi har også presset provisjonen til det maksimale for å gjøre dette til et spennende og lønnsomt prosjekt for våre salgs partnere.

Har du allerede kunder i vår målgruppe kan Easy App enkelt kombineres med din eksisterende virksomhet. Det kan også være en god mulighet for deg som ønsker å fokusere fullt og helt på salg av Easy App.

Dette fremstår som  mulighetens marked for deg som har en positiv tilnærming og kan formidle alle brukeropplevelsene i Appen Ta kontakt med oss i dag for mer informasjon.