Red Tag AS

Områder: Kan drives fra hvor som helst

Selger til: B2C, Klær og tilbehør

Type mulighet: Selskap til salgs

Betingelser: Prisantydning er 215 000,-

Salgskanaler: Kan selges online (uten å snakke med kunder)

Se PDF for idé.  Nettsiden blir tilpasset til kjøpers ønske. App og nettside kan brukes i andre bransjer også da vi endrer kategorier, tekst og mye av design.Norges første multi-brand outlet på app/nett.

Shoplet driver med periodisert salg av fjorårets motekolleksjoner. Bla gjennom PDF for konsept.

Vårt ønske er at Shoplet være salgskanalen for eldre og utgåtte kolleksjoner av de store kleskjedene.

Appen er sendt til appstore for godkjenning og lansering. Regner med at den vil være på appstore i oktober da appstore er strenge og de kommer mest sannsynlig til å komme med ønsker om små endringer.

Årsak til salg:

Grunnen til salg er fordi grunnlegger av selskapet har fått jobbtilbud i Tyskland som han har takket ja til.

Mer informasjon om Shoplet

Vi har vært i kontakt med flere av selskapene som kobler sammen start-ups med engleinvestorer, hvor de har vært ganske positive til konseptet da retailtech er «hett». Vil anbefale engleinvestor da du kan velge ut interesserte investorer med bakgrunn innen retail, mote, tech osv. Dette er kun penger som trengs til markedsføring da selskap, app, nettbutikk er inkl i salgspris. Om kjøper ønsker å ta med konseptet videre så bindere dere ikke opp kapital til varelager da varene er allerede betalt for av kundene.

Det finnes to fysiske outlet-sentere i Norge (Vestby & Stavanger). Det er ganske mange i Norge som ønsker å handle outlet produkter, men som ikke har mulighet eller for kostbart for å reise til sentrene så her har du mulighet til å tilby nordmenn outlet på mobilen uansett hvor de er.

Dette er et fantastisk konsept hvor ikke bare du som gründer kan tjene på, men også kleskjedene og kundene. Se argumenter på lysbildene.

«Penger spart er penger tjent»

Muligheter for å ta med konseptet til utlandet ved å bare få utvikler til å lansere flere språk og å ha en webløsning med f.eks domene som shoplet.store

Programmeringsspråk appen er kodet i er: Swift

Android-versjon kan også ordnes etter avtale med kjøper da dette er kun iOs.

Opplæring og kontakt til utvikler er inkl.

Ta gjerne kontakt for mer input av idé og hva visjonene for shoplet er for fremtiden.

Agenturer/kleskjeder som er interesserte er inkl.

Har fått et off-market bud av bedrift som ønsker å ha en app til nettbutikken. Budet er på 135.000kr. Avtalen er at annonsen ligger ute til 15.oktober, om det ikke blir salg frem til da vil vi takke ja til tilbudet.

Økonomi

Dette er et aksjeselskap (Red Tag AS) så her overtar dere selskap med fremførtbart underskudd. Mer info om dette kommer.

Sosiale medier

Det følger også med en instagramprofil med brukernavnet: Shoplet

Så her slipper du å ha et instagramnavn som shoplet_no eller lignende. Stor fordel!

Denne annonsen er utløpt

Sjekk andre anbefalte muligheter innen Software og IT.

Client Logo

SocialScreen

SocialScreen er et Trondheims-basert software-selskap som utvikler og selger infoskjermsløsninger. Selskapet ble stiftet i 2016 og har siden jobbet med…

Mer informasjon »
Client Logo

Code4Nord

Code4Nord er et rumensk outsourcingfirma innen IT-utvikling som tilbyr kunder en unik kombinasjon av nordeuropeisk arbeidsmoral til en østeuropeisk pris.…

Mer informasjon »
Client Logo

Alokera

Er du en dyktig selger som også har erfaring med å bygge salgsorganisasjoner? Liker du å jobbe selvstendig med mulighet…

Mer informasjon »