Kreoz AS

Områder: Østlandet

Selger til: Bygg & Eiendom, Forretningstjenester, Offentlig sektor

Type mulighet: Salgsagent

Betingelser: 50% kommisjon på basisabonnement. Etter nærmere avtale på tilleggstjenester

Fordeler: Gode provisjonsbetingelser / Innovativt produkt/tjeneste

Salgskanaler: Hovedsakelig i fysiske møter

Kreoz er et oppstartsselskap som leverer digitale kunstopplevelser. Mange unge i dag ønsker mer kunst i livet sitt, men synes kunst er dyrt og lite tilgjengelig. Vi bruker digitalisering for å gjøre kunst mer tilgjengelig. Vi har utviklet en app for apple TV som gir tilgang til visning av høykvalitets kunst på brukeren’s TV i form av spillelister med kunstverk som rullerer på skjermen. Tjenesten er tilgjengelig gjennom et betalt abonnement. Vi kaller det «Spotify for kunst».

Kreoz er en del av en global trend innen digitalisering av kunst som startet med produkter som Samsung Frame for noen år siden, og som virkelig skjøt fart under Covid hvor hudrevis av millioner av mennesker begynte å etterspørre digital tilgang til kunstopplevelser. Kreoz er godt posisjonert for å ta en ledende rolle i denne utviklingen.

Kunsten vi viser er basert på avtaler med en voksende portefølje samtidskunstnere.

 • Firma
  Kreoz AS

 • Kontaktperson
  Erlend Aamot

 • Nettside
  www.kreoz.com

Vårt produkt

Abonnement for kunst på skjerm. Tilleggstjenester etter avtale.

Denne muligheten er interessant fordi:

 • Gode provisjonsbetingelser

  Vi tilbyr høy provisjon og muligheten for å bygge seg opp en solid porteføljeinntekt.

 • Innovativt produkt/tjeneste

  Produktet er en ny måte å distribuere kunst på - en måte som gjør kontordekorasjon mer dynamisk og moderne enn tidligere. Vi har også mulighet til å lage spesialtilpassede samlinger for enkelte kontor, f.eks med lokale kunstnere.

Vår målgruppe

Vi selger mest til privatpersoner i dag, men opplever interesse fra bedrifter for tjenesten. Tjenesten er godt egnet til visning på skjermer i møterom og resepsjoner. Vi ønsker en agent som kan hjelpe oss med å øke salget til bedrifter. Aktuelle kundesegmenter inkluderer blant annet større selskaper, kontorfellesskap og offentlige etater.

Salgspartnere og agenter søkes

Vi ønsker å samarbeide med etablerte agenter som har forutsetninger for å lykkes i et samarbeid med oss.

Vi ser på det som en fordel om du allerede selger komplimentære produkter som skjermer, digital skilting eller andre produkter og tjenester knyttet til kontorbaserte skjermer.

Ønsker du å ha vår tjeneste i din produktportefølje? Da vil vi gjerne høre fra deg!