Bull Media Consulting AS

Områder: Jobb hjemmefra / Midt-Norge / Nord-Norge / Østlandet / Sørlandet / Vestlandet

Selger til: B2B

Type mulighet: Salgsagent

Betingelser: Provisjonsinntekt ligger normalt melllom 200.000 - 1000.000 pr. år.

Diverse: Provisjonsbasert

Salgskanaler: Hovedsakelig på telefon/webmøter / Kan selges online (uten å snakke med kunder)

LederNytt er Norges ledende ledermagasin som har en helt unik posisjon hos ledere i næringslivet. 

I hvert nummer av magasinet LederNytt presenteres nyttige, lærerike og inspirerende artikler som omhandler ulike problemstillinger en leder møter i hverdagen. LederNytt er for de som ønsker å bli en bedre leder!

Vårt mål er å tilføre ledere kunnskap, inspirasjon og læring for å utøve et bedre lederskap. Dette gjør vi gjennom vårt nettsted www.ledernytt.no samt  magasinet LederNytt (print + digitalt).

Gjennom fagpresseundersøkelsen kan vi dokumentere meget gode kvalitative og positive tilbakemeldinger fra våre lesere. LederNytt ble kåret best i 64 områder når det gjelder avgjørende beslutningsmyndighet på innkjøp blant våre lesere.  LederNytt har eksistert i 18 år.

Produktene

Abonnementsalg hos oss går primært på å selge våre abonnement-løsninger til bedrifter/ledere i ulike virksomheter. Vi selger enkeltabonnement eller flerbrukerabonnement mot næringslivet som inkluderer våre magasiner (print + digitalt) og PLUSS artikler på nett.

Målgruppe

Vi selger til næringslivet uavhengig av bransje, det kan være små bedrifter til store bedrifter. Til store virksomheter satser vi på selge flerbruker abonnement som kan brukes av flere ledere i samme bedrift, fra avdelingsledere, mellomledere, HR ledere til toppleder.

Denne muligheten passer for:

Vi ser i førsteomgang etter kandidater som kan tenke seg å jobbe fra hjemmekontor, eller sitte på en strand hvor som helst i verden og selge. Det er et pluss om du har erfaring  på salg fra tidligere, men er ingen krav. Vi ser etter deg som kan jobbe selvstendig, er målrettet og positiv. Du må ha gode kommunikasjonsevner og har forståelse for CRM systemer.

Du styrer selv din egen arbeidsdag, og hvor mye du vil tjene. Det er et lettsolgt produkt med gode muligheter for inntjening for den rette.

Du vil jobbe med et produkt som har høy branding i næringslivet og er nyttig verktøy for ledere som ønsker læring og utvikling. Du vil heltiden få varme leads å jobbe med.

For den rette kan vi også tilby å selge våre annonseløsninger på print og nett.