Globalt B2B Oslo AS

Områder: Porto - Portugal

Selger til: B2B

Type mulighet: Ansatt selger

Betingelser: Ren provisjon da det er ekstremt høy utbetalingsgrad. The sky is the limit.

Fordeler: Gode karrieremuligheter / Gode provisjonsbetingelser / Høyt inntektspotensial

Salgskanaler: Hovedsakelig på telefon/webmøter

Globalt B2B Oslo AS drives av personer som har drevet utenlands lenge, 2003 ble det start i Fuengirola, Spania, deretter Gran Canaria 2006, Argentina 2009. I Portugal har vi vært i 2 år, og det er et land som tilbyr urbane forhold på linje med Oslo til en meget overkommelig pris, veldig lave skatter, folk fra alle verdensdeler med store innvandrergrupper fra Øst-Europa, Brasil og Afrika. Og veldig trivelige mennesker som snakker engelsk siden det er det eneste landet i sør som tekster engelske programmer der de andre legger på nytt lydspor.

 

 • Firma
  Globalt B2B Oslo AS

 • Kontaktperson
  Ewald Kihle

Produktene

Vi selger løsninger mot bedriftsmarkedet. For Digitale medier 1881 selger vi bransje- og firmasøk, samt hjemmesider for Idium 1881. Vi selger også mobilabonnement med Telenor-dekning til bedriftskunder for SMB Mobil. Du får mye frihet i denne jobben, særlig om du viser at du er flink og sulten. Vi holder til midt i Porto, men vi er også åpne for å ordne alt av praktiske forhold som lokal hjelp til arbeidstillatelse, finans-ID, åpning bankkonto, kontor, sjekk av leiekontrakter hvor som helst i verden hvis dere er 3-4 stykker som kan vise resultater på et av prosjektene, men ikke ønsker å være i Porto.

Flat struktur på organisasjonen uten at du betaler for en salgssjef som skal pushe deg, gir deg kr 1.550 i snitt per SIM etter skatt. Selger du bare med binding vil du ligge høyere. Du trenger 65 SIM for 100 tusen i måneden, 2 måneder fri, 1 million i inntekt. Snitt 1,6 SIM per kunde gjør at du trenger 41 ja i måneden – omtrent 2 hver dag. De beste jobber 5-6 timer hver dag, høy intensitet på jobb, tidlig ferdig. Vi føler at det er umulig å stå opp med full energi i denne jobben med full norsk arbeidstid. Velger du å jobbe 4 dager istedet med fulle dager, er det noe du gjør hvis det fungerer bedre for deg.

Denne muligheten er interessant fordi:

 • Gode karrieremuligheter

  Gründere av callcentre i Norge og Sverige, har vært ansatt hos oss, foruten diverse callcentre i utlandet.

 • Gode provisjonsbetingelser

  Vi kjører en ekstrem provisjonspolitikk ved at vi har høyere utbetalingsgrad enn noen vi kjenner i bransjen, en bransje vi kjenner veldig godt. Du vil tjene bedre enn de som sitter på forhandlerkontrakt i Norge etter skatt. Dessuten vil du ha en betydelig høyere kjøpekraft ved at du får betydelig mer for pengene.

 • Høyt inntektspotensial

  Se annonse, du vil raskt kunne spare til både leilighet og Porsche, litt lengre tid for Ferrari.

Dyktige selgere søkes

Sjekk tallene som gir inntekten. For å sette dette i perspektiv når du går ut i Oslo en helg, ser på leilighet og bil; målt i kjøpekraftsparitet (llook it up) tilsvarer en nettolønn i Porto, det samme som 2,5 ganger mer i Norge. Da er vi oppe i 2,5 millioner etter skatt. Skal du tjene dette må du ha 4,5 millioner i inntekt før skatt. Det er det ingen som gjør i tilsvarende stilling i Norge.

Hvem bør søke?

 • Du jobber med salg mot bedrift.
 • Du kan også jobbe med salg av forsikringer og mobilabo mot privat, men må forvente at du må ha et helt annet nivå på salget for å lykkes.
 • Alle som ikke kan si ja til en av de over kan slutte å lese nå. Vi vil ha folk som blir en stund, det skjer ikke hvis vi tar inn ferske selgere. Da blir det mange som kommer og går. Du som har gjort det bra, men fortsatt ikke har råd til en lav åpen bil på grunn av avgiftene i Norge eller egen bolig grunnet ekstremt høye priser, det er deg vi vil ha.
 • Du bør ikke ha vesentlige rusproblemer. Etter 20 år med selgere utenlands vet vi at de problemene blir bare mye verre enn hjemme med både lettere tilgjengelighet og lavere priser.
 • Du bør være selvstendig og sosial, da livet leves i større grad ute på restaurant for lunsj, date og venner, pub for fotball. Selv om vi hjelper til med alt av papirer så vil det være greit at du ikke er fullstendig avhengig av mor og far når du skal ordne praktiske ting som å åpne bankkonto, kjøpe bil, kjøpe leilighet.
 • Du må ikke ha behov for en sjef som henger over deg hele tiden for å skape de resultatene du har. Her vil du bare ha selgere som deg selv rundt deg. Trenger du å være i en barnehage for å prestere, bli der.
 • Vil du starte ditt eget callcenter er dette rette stedet. De fleste callcentre på Solkysten og flere i Sverige, Kanariøyene og Norge er startet av folk som har vært hos oss. Du vil lære alt som trengs for å lykkes.
 • Du bør kunne tjene mye penger uten å bruke opp alt. Med inntekt på i overkant av millionen for de beste (dette kan vi vise deg live i CRM), skatt og avgifter på mellom 1% og 7,5% totalt avhengig av hvor lenge du skal bli boende utenlands, kombinert med veldig lave bo- og andre utgifter er erfaringene dårlig for de som bruker alle pengene de tjener hele tiden. Du kan kjøpe altfor mye moro for en god måneds inntekt slik at det påvirker jobbingen fremover veldig negativt og kan medføre at oppholdet ender med fiasko. Litt som Lottomillionæren som bruker opp alle pengene i løpet av noen måneder og er tilbake til start. Du vil ha blåst en mulighet for å bli økonomisk uavhengig av månedlig lønnsinntekt.