MINI CAMPERE LAGET FOR NORGE

- ET MARKED I STOR VEKST

Xcamp AS selger mini campingvogner på det norske markedet, samt at vi er i starten av et utleiekonsept som virkelig kan ta Norge med storm.
Sommeren 2020 prøvde vi oss litt på utleie, og minimalt med promotering og en enkel forbrukertest hos NAF resulterte i mellom 60-80 forespørsler umiddelbart.

Av personlige årsaker ser vi oss dessverre nødt til å selge selskapet. Selskapet har stort potensiale i Norge. Vi ønsker å selge selskapet til noen som har kapasitet og ressurser til å få ut potensialet.

Alt tyder på at bilferie i og utenfor Norge vil fortsette å være populært i årene som kommer. Her tilbyr vi et nytt og trendy produkt om gir en helt ny dimensjon til bilferier!

En mini campingvogn er et produkt som har tatt Europa med storm, og som også er på god vei inn i Norge.

Konseptet er veldig enkelt. Man kan trekke disse enkle vognene overalt. Man har all komfort man kunne ønske seg med på tur som kjøkken, god seng, lydanlegg osv. Alt man trenger for å nyte nye opplevelser uansett hvor man reiser.

Våre vogner skiller seg ekstra ut pga dens lave tillatte total vekt på 750kg.
Alle med klasse B førerkort trekke dem, samt at det er mye fokus på elbiler, og mange av disse bilene kan trekke maks 900 kg. Da er denne vognen helt optimal.
Vi har to vogner som hver seg er helt unike. Med disse kan du reise over hele Norge og benytte deg av allemannsretten. De kan bygges på med taktelt, etc. og  kunder kan skreddersy disse som man selv ønsker med utstyr, farger osv.

Våre 2 campere:

  • X-line er en offroad modell som virkelig skiller seg ut i mengden av mini campere da hele vognen er belagt med produkt som heter line-x. Dette gjør vognen ekstremt robust, samt at at den passer norsk klima helt perfekt.
  • Steeldrop er en moderne klassiker som virkelig treffer retro stilen. Den er basert på den originale camperen fra USA i 1937, så denne er en helt innertier for de som liker retrostilen.

Selskap

Xcamp AS

Kontaktperson

Lars Hellestræ

Telefon

41 21 41 41

Nettside

xcamp.no

Ny eier søkes

Av personlige grunner har vi ikke mulighet til å drifte konseptet videre og søker derfor noen som er interessert i å kjøpe selskapet. Følgende er inkludert i overtakelsen:

  • Alle rettigheter for Xcamp i Norge – og eksisterende forhandleravtale med produsent
  • Eksisterende nettsider (xcamp.no og lifestylecamper.no). Mellom 400 og 1200 besøk daglig.
  • 2 Instagram sider med totalt 3700+ følgere
  • Facebook-side med ca. 800 følgere
  • Alt vi har vi har databaser og leads
  • Logoer, bilder, salgsmateriell, etc.

Vi vil også selge med et varelager på 3 stk vogner for utleie, show vogner eller alternativt salg til mye kunder.

Del denne muligheten med ditt nettverk

Share on facebook
Del på Facebook
Share on linkedin
Del på Linkedin