Få tips om lønnsomme produkter

Gratis tips-tjeneste for uavhengige butikker, nettbutikker, og andre utsalgssteder

Agenturer.no har medlemsbedrifter som kontinuerlig jobber med å sikre seg rettigheter på salgbare og populære produkter. Det kan være nye og innotive produkter eller produkter som har vært en braksuksess i våre naboland. Fellesnevneren er at det er produkter som selger godt og har gode nok marginer til de er lønnsomme for diverse utsalgssteder.

Driver du et utsalgssted kan du nå bli tipset om relevante og lønnsomme produkter dere kan tilby.

Her er kriteriene for bruk av denne tjenesten:

  • Helt gratis og uforpliktende. Om du ikke liker tipsene du får tilsendt melder du deg av ved et klikk.
  • Tipsene kommer direkte fra våre profesjonelle medlemsbedrifter. Dette er selskaper som hele er på jakt etter nye "bestselgere" for det norske markedet. Du kan regne med å få produkttips med betydelig inntektspotensial for din butikk eller utsalgssted.
  • Du mottar kun produkttips basert på kriteriene du velger i skjemaet under. Du får ingen annen reklame eller nyhetsbrev.
  • Vi deler ikke din kontaktinformasjon med våre medlemmer. Du vil kun motta info-mail med spennende produkter fra Agenturer.no. Om du er interessert i mer informasjon om et produkt så videresender vi din kontaktinformasjon til vår medlemsbedrift ved ditt samtykke.
  • For at du skal bli inkludert på vår tips-liste er det krav at du er eier eller beslutningstaker i en butikk, nettbutikk, eller annet utsalgssted.

Ikke gå glipp av lønnsomme tips fremover...

Fyll ut skjemaet under og du mottar tips om gode produkter du kan tilby dine kunder.