Få tips om lønnsomme produkter

Agenturer.no har kunder og medlemmer som kontinuerlig jobber med å sikre seg rettigheter på salgbare og populære produkter. Det kan være nye og innotive produkter eller produkter som har vært en braksuksess i våre naboland. Fellesnevneren er at det er produkter som selger godt og har gode nok marginer til de er lønnsomme for diverse utsalgssteder.

Driver du et utsalgssted kan du nå bli tipset om relevante og lønnsomme produkter dere kan tilby.

Gratis tips-tjeneste for uavhengige butikker, nettbutikker, og andre utsalgssteder

  • Helt gratis og uforpliktende. Om du ikke liker produktet / tipset noen sender til deg så trenger du ikke svare.
  • Tips kommer direkte fra våre profesjonelle medlemsbedrifter. Dette er selskaper som hele er på jakt etter nye «bestselgere» for det norske markedet. Du kan regne med å få produkttips med betydelig inntektspotensial for din butikk eller utsalgssted.
  • Du fører selv opp kriterier for tips du er interessert i.
  • Denne tjenesten passer perfekt om du driver din egen nettbutikk, fysiske butikk, eller et annet form for utsalgssted.

Ikke gå glipp av lønnsomme tips fremover…

Du kan gratis opprette en profil på Agenturer.no og gi selskaper som søker forhandlere og utsalgssteder muligheten til å kontakte deg direkte med sine produkttips. Du velger selv hvilke henvendelser du ønsker å svare for. Hvis noe ikke virker interessant for deg kan du ganske enkelt la være å svare.

For å komme i gang må du bli medlem av Agenturer.no. På spørsmålet «Hvilke type muligheter er du interessert i» svarer du «Forhandler» og i kommentarfeltet kan du gjerne spesifisere litt mer detaljer om hvilke type produkter og muligheter som interesserer deg.

Denne tjenesten er helt gratis, men vi har også et betalt medlemskap som gir deg desto flere fordeler.