Medlemssider

Oversikt over sider med eksklusiv informasjon og muligheter for medlemmer. 

Eksklusive muligheter

Sjekk muligheter som ikke publiseres åpent – og få konkrete tips om agenturer og forretningsmuligheter i din bransje. Vi har trolig best oversikt i Norge på dette og ser hele tiden etter lønnsomme muligheter som kan passe for medlemmer.

Rabattavtaler

Du har tilgang til et markedsledende fordelsprogram. Gå gjennom fordelene og med et enkelt klikk får du tilsendt praktisk informasjon om fordelene du ønsker.

Få mer salg

Her finner du alle verktøy og ressurser vi har tilgjengelig som kan bidra til å øke salget for din bedrift.

Aktivt medlem

Lær hvordan du kan få lavere pris for fornyelse av medlemskap, få medlemskapet gratis, eller til og med bli betalt av oss for å være medlem.

Dokumentmaler

Her finner du en rekke (30+) dokumentmaler som kan være nyttige i din næringsvirksomhet. Vi legger ut nye maler fra tid til annen. Har du innspill til dokumentmaler som du ønsker så ta kontakt med oss så vil vi prøve å skaffe det du ønsker (men kan ikke garantere noe). Du kan benytte dokumentmalene i egen virksomhet, men det er ikke tillatt å dele dem med andre.

Aktivt medlem

Finn ut hvordan du enkelt kan få en god rabatt ved fornyelse av medlemskapet eller til og med få medlemskapet gratis ved fornyelse. Og i enkelte tilfeller så kan vi betale deg istedenfor at du betaler oss for å være medlem.

Din profil

Her kan du endre passord for innlogging.

Bli medlem!

Bli en del av Agenturer.no for å se alt innholdet på denne siden - og få en rekke lønnsomme fordeler for deg og din bedrift.

Gjør en "audit" av dine fordeler her:

For å gjøre det så enkelt som mulig for deg å benytte alle fordelene du har i medlemskapet kan du også bruke skjemaet under. 

Bare kryss av på det du ønsker at vi skal følge deg opp og du hører tilbake fra oss innen få timer. 

Viktig: Bruk listen/skjemaet under så ofte du ønsker. Vi vil at du aktivt bruker de fordelene du har behov for til enhver tid – og derfor er det naturlig at du sjekker (og benytter) denne siden jevnlig. Vi kommer også til å oppfordre deg til å gjøre en «medlems-audit» minst to ganger årlig. Da er vi sikre på at du ikke går glipp av fordeler du kunne hatt glede av.