Dine medlemsfordeler

Om du er innlogget har du nå adgang til alle medlemssider. Her er de 4 viktigste:

  1. Eksklusive muligheter – Sjekk muligheter som ikke publiseres åpent – og få konkrete tips om agenturer og forretningsmuligheter i din bransje. Vi har trolig best oversikt i Norge på dette og ser hele tiden etter lønnsomme muligheter som kan passe for medlemmer.
  2. Rabattavtaler – Du har tilgang til et markedsledende fordelsprogram. Gå gjennom fordelene og med et enkelt klikk får du tilsendt praktisk informasjon om fordelene du ønsker. 
  3. Få mer salg – Her finner du alle verktøy og ressurser vi har tilgjengelig som kan bidra til å øke salget for din bedrift. 
  4. Aktivt medlem – Lær hvordan du kan få lavere pris for fornyelse av medlemskap, få medlemskapet gratis, eller til og med bli betalt av oss for å være medlem. 

Din profil: Her kan du endre passord for innlogging. Du kan også sjekke når medlemskapet ditt utløper og skal fornyes.

Eksklusive muligheter: Her finner du selskaper som kan ha ledige agenturer eller andre agentmuligheter, men som ikke annonserer åpent på Agenturer.no. Hvis du er interessert i å starte en dialog med noen av disse selskapene så kontakt oss og vi kan introdusere deg til riktig kontaktperson.

Få mer salg: Her finner du eksklusivt innhold som kun deles med medlemmer. Hovedvekt på faginnhold for næringsdrivende. Du finner blant annet guiden Prospektering 2.0. som kontinuerlig oppdateres, intervjuer, artikler, etc.

Rabattavtaler: Her finner du informasjon om rabattavtaler vi har forhandlet frem for medlemmer. 

Medlemsliste: Her finner du overiskt over av andre medlemmer i Agenturer.no. Listen inkluderer kun medlemmer som har sagt ja til å være inkludert på listen selv – og er kun tilgjengelig for medlemmer som er på listen. Så får å få adgang til listen så må du sende oss en bskrivelse av deg vi kan bruke til å inkludere deg på listen. Send dette til post@agenturer.no.

Registrer Agentprofil: Her kan du legge inn en Agentprofil som promoteres til selskaper som søker agenter. Dette er i praksis en annonse på Agenturer.no hvor du blir promotert til potensielle leverandører. Den blir sendt til våre annonsører, men ligger ikke åpent tilgjengelig på nettsiden.

DokumentmalerHer finner du en rekke (30+) dokumentmaler som kan være nyttige i din næringsvirksomhet. Vi legger ut nye maler fra tid til annen. Har du innspill til dokumentmaler som du ønsker så ta kontakt med oss så vil vi prøve å skaffe det du ønsker (men kan ikke garantere noe). Du kan benytte dokumentmalene i egen virksomhet, men det er ikke tillatt å dele dem med andre.

Aktivt medlem: Finn ut hvordan du enkelt kan få en god rabatt ved fornyelse av medlemskapet eller til og med få medlemskapet gratis ved fornyelse. Og i enkelte tilfeller så kan vi betale deg istedenfor at du betaler oss for å være medlem. 

Andre sider: Legg også merke til flere av de åpne sidene under kategoriene «Partnere» har en boks hvor du huker av at du er medlem av Agenturer.no. Da får du automatisk bedre betingelser på produktene som tilbys.

Gjør en "audit" av dine fordeler her:

For å gjøre det så enkelt som mulig for deg å benytte alle fordelene du har i medlemskapet kan du også bruke skjemaet under. 

Bare kryss av på det du ønsker at vi skal følge deg opp og du hører tilbake fra oss innen få timer. 

Viktig: Bruk listen/skjemaet under så ofte du ønsker. Vi vil at du aktivt bruker de fordelene du har behov for til enhver tid – og derfor er det naturlig at du sjekker (og benytter) denne siden jevnlig. Vi kommer også til å oppfordre deg til å gjøre en «medlems-audit» minst to ganger årlig. Da er vi sikre på at du ikke går glipp av fordeler du kunne hatt glede av.