Malthe Winje AS ble stiftet tilbake i 1922 og har en snart hundre år lang suksessfull historie å vise til. Selskapet er hundre prosent norsk eid og vi ligger nå på en omsetning på rundt 300 MNOK.

Malthe Winje Automasjon AS – ble skilt ut som eget selskap i 1994 og er lokalisert på Kolbotn rett syd for Oslo.

Vi er etablert med agenter i mesteparten av Norge, men søker nå en agent som kan representere oss i Nord-Norge.

 • null

  Selskap

  Malthe Winje Automasjon AS

 • null

  Kontaktperson

  Bjørn Olsen

 • null
 • null

  Etablert

  1922

 • null

  Nettside

Jobb med kjente produkter og merker

Våre typiske kunder er elektrogrossister, elektroinstallatører, OEM business, tavlebyggere, og industri. Produktene du vil tilby er kjente (og svært velrenomerte!) merker som Gewiss og Eltako som alle i bransjen kjenner godt fra før.

Merk: Selv om kjennskap til produkter og bransjen er en fordel er det aller viktigste for oss din personlighet, motivasjon, og selgerferdigheter. Vi håndterer uansett administrasjon, levering, og alle tekniske spørsmål. Din jobb er å få inn ordren.

I tillegg til at du representerer kjente produkter som kundene trenger og er interessert i – så bistår vi med førsteklasses salgsmateriell i form av salgskataloger som du kan gi til kunder i ditt område.

Eksklusivt område

Vi søker nå en agent som kan dekke Nordland, Troms, og Finnmark.

Vi vil gi deg eksklusivitet i din region som betyr at du får provisjon på alt salg som gjøres direkte i området. Dette inkluderer gjentakende salg fra de samme kundene og også fra kunder som kommer direkte til oss. Du har derfor alle muligheter til å få en svært god og solid inntekt som agent for Malthe Winje Automasjon AS.

Salgsagent søkes

Er du en dyktig selger som vil være en god representant for Malthe Winje Automasjon i din region? Da vil vi gjerne høre deg.

Ta kontakt med Bjørn Olsen på 48 86 98 96 eller benytt dialog-knappen under.