Luftskip til Norge – Investor søkes

Sammen med eieren av Skyship Services i USA, ønsker vi å etablere oss med et luftskip i Norge. Med dette luftskipet skal vi lage sightseeing turer i fra ulike bondegårder i Norge, samtidig som vi tar med oss en annonsør på siden av luftskipet. Vi tilpasser reiselivsprogrammet med hele Norge som nedslagsfelt og mye mobilitet slik at vi forblir en kuriositet som også da kan tilfredsille en annonsør sine behov.

Med inntekter i fra 2 ulike markeder fordelt på kostnaden på 1 luftskip, leverer vi et meget konkurransedyktig produkt. Både når det gjelder pris og effekt som en reklameplattform , men også når det gjeler pris og effekt for dem som ønsker å oppleve en helt unikt sightseeingtur opplevelse.

Om Luftskipet

Luftskipet er av typen Skyship 600, tar 8-12 passasjerer, toalett bak, og store panoramavinduer hvor noen kan åpnes delvis. Det går an å gå rundt i gondolen, og dette er vanlig at man gjør. Det er 70 meter langt, 20 meter bredt, og 25 meter høyt.

Opplevelsen

Luftskip er jo et skip som flyr. Og det kan gynge slik som et skip på havet gjør noen ganger. Folk syntes det er spesielt å oppleve at de er om bord i et flyende skip. Man kan åpne vinduer, slå av motorene, rygge, snu skipet rundt sin egen akse, stille motorene vertikalt(fly rett opp, eller rett ned), eller henge i luften i dagevis uten at man faller ned.

Luftskipets sikkerhet

Luftskipet har samme sikkerhet som gjelder for ordinære passasjerfly, men med luftksip kan vi lande på lokale bondegårder i Norge. Luftfartstilsynet har stilt seg positive til våre planer.

Vi tar sikte på oppstart i 2021. Da er det all grunn til å anta at nordmenn (og turister) vil være sulteforet på unike og spennende opplevelser etter å tilbrakt store deler av 2020 i karantene. 

Synes du dette prosjektet virker spennende? Ta kontakt for en uforpliktende og hyggelig prat.

Selskap

Jotneskip AS

Kontaktperson

Svein Ove Lomheim

Telefon

900 82 862

Del denne muligheten med ditt nettverk

Share on facebook
Del på Facebook
Share on linkedin
Del på Linkedin