Lettsolgt tjeneste – Agenter og byråer søkes

Siden oppstart i 2019 har Klar Effekt (Idéklekkeriet AS) fått over 100 kunder. Vi tilbyr en markesdføringspakke for 997,- per måned, uten bindingstid. Det gjør at vi opplever positiv respons, og enkle salg fra kalde prospekter. 

Vi tilbyr altså tjenester som bedrifter ønsker å kjøpe, som gir rask effekt, og er enkle å selge.

For å fortsette veksten søker vi nå selvstendige selgere, byråer, og salgspartnere.

Selskap

Idéklekkeriet AS

Kontaktperson

Pål Hetland

Nettside

klareffekt.no

Attraktiv markedsføring for bedrifter

Klar Effekt reklamebyrå hjelper bedrifter finne de riktige kundene med betalt markedsføring. Vi bryter med bransjenormer ved å tilby meget attraktive startpakker for små og mellomstore bedrifter. Det er ikke lett for en bedriftsleder å si “JA” med en gang om det er komplisert, dyrt, eller krever forarbeid for å kjøpe. Derfor hjelper vi først bedriftene komme i gang med markedsføring, og senere oppgraderer de som får suksess.

Det gjør at vi når ut til mange flere bedrifter, få enklere “JA” med en gang av kunde, og close salget raskt.

Vår målgrupe

​Målgruppen for salgsaktiviteten er mesteparten av SMB-norge: Frisører, advokater, restauranter, konsulenter, revisorer osv. Dette passer ikke bra for bedrifter med nye opfinnelser, ukjente bransjer, eller annet som krever opplæring for at kunde skal forstå bedriften.

Sammen med selger vil vi diskutere om det er mest hensiktsmessig å ta for seg by-for-by eller bransje-for-bransje. I dag selges tjenesten via annonser på internett. Det hjelper oss finne de som aktivt søker slike tjenester. Vi ønsker å finne enda flere kunder med direktesalg. Det kan være telefon, lokale bedriftsbesøk, eller annet. Dette vil være opp til selgers personlige preferanser og erfaring.

Salgsagenter og salgsbyrå søkes

Vår tjeneste er strukturert for personlig salg for å gjøre livet lett, smertefritt, og lukrativt for selger. De første 100 salgene har vi brukt på å bygge opp en strukturert onboardingsprosess for nye kunder. Våre kundeveiledere er også proaktive i å holde kontakten med kunde. Dette gjør at du som selger vil unngå arbeid etter salget er gjort.

Vi ser frem til å høre fra agenter, salgsbyrå, og eventuelle andre salgspartnere. Vi tilbyr:

  • Et lettsolgt tjeneste som allerede selger godt i markedet
  • Gode provisjonsbetingelser
  • Mulighet for fast betaling i oppstarten
  • Vi håndterer alt back-office. Du/Dere fokuserer på å få inn kundene
  • God opplæring og oppfølging

Del denne muligheten med ditt nettverk

Share on facebook
Del på Facebook
Share on linkedin
Del på Linkedin