Lek & Sikkerhet satser hardt på agenter og har dekket store deler av landet allerede, men ønsker nå å få på plass dyktige agenter i følgende områder:

 • Hordaland og opp til Sognefjorden
 • Møre og Romsdal og ned til Sognefjorden
 • Hedmark og Oppland

Vi søker en agent til hvert av disse områdene. Når du tar kontakt med oss så oppgi hvilket område du kan dekke.

 • null

  Selskap

  LEK & Sikkerhet

 • null

  Kontaktperson

  Ståle Myrvang

 • null

  Telefon

  968 79 000

 • null

  Etablert

  1992

 • null

OM LEK & SIKKERHET

LEK & Sikkerhet er en av Norges største leverandører av uteleker og har et bredt sortiment av solide lekeapparater, treningsapparater og fallunderlag som gummiheller, gummibark, heldekkende gummidekke og ringmatter til konkurransedyktige priser. I tillegg til dette kan vi tilby et spennende sortiment av parkmøbler, sykler, sykkelstativer, sandleker, baskettstativer, ballbinger, håndball/ fotballmål m.m.

Bli agent for Lek & SikkerhetVi satser hardt på agenter og forhandlere og har dekket store deler av landet allerede, men vi ønsker å få på plass en dyktig agent i Hordaland til Sognefjorden. Vårt hovedkontor i Norge ligger i Drammen og her sitter sales support. De hjelper Salgssjef og agenter i en hektisk hverdag.

LEK & Sikkerhet eies av Kompan Group, som er verdens største produsent og leverandør av lekeapparater. Dette gjør at vi til enhver tid har de beste produktene til riktige priser, samt økonomiske muskler til å kunne være en utfordrende og viktig leverandør i bransjen. Vi tar barns fysiske fostring på alvor.
Vi tilbyr også montering av utstyret vi selger. Man kan enten velge en anleggsgartner eller en annen entreprenør som man kjenner, eller bruke noen i vårt store nettverk.

LEK & Sikkerhet har 5 agenter som selger våre produkter. Siden vi er i svært stor vekst så trenger vi agenter i 3 nye områder: Hordaland til Sognefjorden- Møre og Romsdal til Sognefjorden – Hedmark/ Oppland.

HVEM ER DU?

Vi ønsker å komme i kontakt med personer som ser på seg selv som gode selgere og som har den riktige ‘’ståpå’’ viljen. Det er ikke nødvendig å kjenne bransjen eller produktene, det er de riktige personene som er viktig for oss. Du er strukturert, har bil og liker å være på farta. Du er løsnings- og resultatorientert og har evnen til å være en god relasjonsbygger. Å bygge relasjoner til entreprenører er svært viktig, da de er en kunde som har mange prosjekter hvert år. Du liker å sende tilbud som ser bra ut.

Om du har andre produkter fra tidligere i din portefølje så er det ok, men vi vil kreve fokus også på våre produkter.

HVA KAN VI GJØRE FOR DEG?

Vi vil gi deg full opplæring innen produktene, tegneprogram, konkurrenter, sikkerhetskrav og annet som måtte være relevant. LEK & Sikkerhet dekker kostnader forbundet med dette. Opplæringen kan være både innen- og utenlands.

Bli salgsagent for Lek & SikkerhetPå salgsmøter hvor agenter og forhandlere er med, vil LEK & Sikkerhet dekke agentens kostnader som er forbundet med deltagelse.

Salgssjef vil ofte sende ut leads på prosjekter hvor lekeplasser skal bygges. Dette alene genererer mange salg for agenten. Det vil også produseres lister på alle potensielle kunder i ditt distrikt, dette gjør jobben mye enklere.

Agenten vil bli fulgt opp på best mulig måte, men det er også viktig at vedkommende er selvdrivende.

Ønsker man å bruke en entreprenør/ anleggsgartner som man kjenner fra før og dette er hensiktsmessig, så vil LEK & Sikkerhet stå for opplæring. Hvis ikke så vil vi bruke en av våre mange samarbeidspartnere.

Vi sender ut kataloger 2 ganger pr. år til en mengde potensielle kunder, dette har stor effekt for salget. Ofte kommer vi med nye kampanjer på nettsiden og vi spesialsyr egne nyhets-/salgsbrev til potensielle kunder i ditt distrikt, noe som gir møtevirksomhet og salg. Vi har ellers alt av salgsmateriell til agenter og forhandlere.

www.lekogsikkerhet.no er en godt kjent nettside som også fungerer som nettbutikk. Her er det mulighet til å bestille våre produkter.

VÅRE KUNDER OG DISTRIKT

Våre kunder er barnehager, skoler, borettslag, kommuner, entreprenører, idrettslag, campingplasser, hoteller og mange andre som måtte trenge våre produkter. Med andre ord så er potensialet stort.

Vi søker nå en agent for hvert av følgende områder:

 • Hordaland og opp til Sognefjorden
 • Møre og Romsdal og ned til Sognefjorden
 • Hedmark og Oppland

Når du tar kontakt med oss så oppgi hvilket område du kan dekke.

PROVISJON

Alle salg man gjør i sitt distrikt vil generere en provisjon og man bygger sin egen portefølje i sitt distrikt. Vi har veldig mange som kjøper våre produkter til prosjekt etter prosjekt, så det å være en god relasjonsbygger betyr mye. Målet er at alle agenter skal jobbe hardt, ha det gøy, men også tjene godt på det de gjør. Agenten har ingen risiko, da det er LEK & Sikkerhet som vil være selgeren og den som fakturerer. Agenten mottar provisjon hver måned etter sine salg.

Høres dette spennende ut? Ta kontakt med oss slik at vi får tatt en prat. Er du usikker på noe? Gi oss en lyd og Salgssjef Ståle Myrvang vil følge deg opp. Vi skal ha salgsmøte på Gardermoen i slutten av November og ønsker gjerne å ha med vår nye agent dit. Reise, kost og losji er dekt av LEK & Sikkerhet.

Vi gleder oss til å ta en samtale!

Mvh Ståle Myrvang/ Salgssjef LEK & Sikkerhet. www.lekogsikkerhet.no