Ledig agentur – Sterkt europeisk brand innen treningsklær

Temps Danse har blitt en gjenkjennelig stil siden oppstarten i 1983.

Våre kolleksjoner er designet for intensiv trening innen dans, fitness, zumba, pilates, og alle former for yoga. Alle våre klær er kjent for utmerket kvalitet og alle stoffer er produsert i Frankrike.

Temps Danse er et vellykket brand i Frankrike, Belgia, Sveits, Tyskland, Østerrike, Italia og Nederland. I alle land utenfor Frankrike er vi representert med agenter som gjør det svært godt i sine respektive land.

Selskap

Temps Danse

Kontaktperson

Danilo Hubler

Telefon

41 21 41 41

Nettside

tempsdanse.com

Ledig agentur for Skandinavia

Vi er nå klar for å presentere våre kolleksjoner til Norge, Danmark, Finaland og Sverige. Derfor ser vi etter en salgspartner, agent, eller distributør som er i stand til å introdusere vårt brand til diverse kvalitetsforhandlere og etablerte kjender på det skandinaviske markedet.

Vi har klar en liste med spesialiserte forhandlere i Norge og Danmark som vi ønsker å selge til.

Vi vil tilby oppfølging og salgsstøtte direkte fra vårt hovedkontor i Paris. For riktig kandidat er det mulighet til å få eksklusive rettigheter for det norske og/eller skandinaviske markedet. 

Er dette noe som kan passe for deg? Ta kontakt via knappen under. Vennligst skriv på engelsk. 

Del denne muligheten med ditt nettverk

Share on facebook
Del på Facebook
Share on linkedin
Del på Linkedin

En kommentar om “Ledig agentur – Sterkt europeisk brand innen treningsklær”

  1. I utgangspunktet tenker de 10 % provisjon (men ønsker å diskutere dette med hver eneklt kandidat). De vil gi eksklusive rettigheter for hele Skandinavia. Du får tilsendt vareprøver og salgsstøtte fra hovedkontoret i Paris.

Legg igjen en kommentar