Laura Ashley søker franchisetakere

Laura Ashley er et gjennomtenkt konsept med en solid merkevareplattform og har en klar posisjonering i markedet. Laura Ashley har butikker over hele verden og utsalget skjer gjennom 170 egne butikker og 260 franchisebutikker i 26 land.
Vi omsetter for 3 100M NOK og er børsnotert på London Exchange siden 1985. Vi tar nå sikte på å bli en betydelig aktør også i Norge. 

Selskap

Laura Ashley

Kontaktperson

Sigurd Naug

Telefon

932 132 44

Nettside

lauraashley.no

Franchisetakere og partnere søkes

Laura Ashley søker nå etter Partnere som ønsker å drive Norges flotteste butikk med noen av markedets beste betingelser og kalkyler.

Vi søker Partnere som ser fordelen med et solid konsept, med mulighet for gode resultater på bunnlinjen. En partner som ser kundemøte i butikk som sin største oppgave. Som partner i en Laura Ashley butikk – har du tilgang tre hovedsegmenter, Home, Fashion og Interiør service. Butikkene bygges opp etter Lara Ashley sin guidelines, hvor vi hjelper kunden i å se en helhet i vårt produktsortiment.

Du slipper å holde stort lager da vi leverer varer fortløpende. Laura Ashley stiller med et toppmoderne driftskonsept. Vi kan tilby våre partnere noen av markedets beste kalkyler, som igjen gir deg som partner en stor mulighet med høy bruttofortjeneste.

Laura Ashley Nordic forhandler frem leieavtaler på flere av de mest attraktive kjøpesentrene og gode lokasjoner på gateplan over hele landet. Vi søker flere dyktige drivere i de største byene i Norge og Sverige.

Del denne muligheten med ditt nettverk

Share on facebook
Del på Facebook
Share on linkedin
Del på Linkedin

Legg igjen en kommentar