Rådgivning på kjøp og salg av selskaper

Agenturer.no egner seg godt for salg av mindre virksomheter, men jo større virksomheten din er jo viktigere er at du har en dyktig rådgiver på laget som hjelper dere gjennom hele prosessen.

Agenturer AS er veldig glad for å ha et samarbeid med BusinessFormidling AS som har inngående kunnskap om hva som skal til for å gjennomføre en vellykket salgsprosess.

Historien til selskapet går tilbake til 1997, da det ble etablert av Mathias Eriksen med formål å yte bistand til ulike bedrifter innen flere fagfelt. Siden oppstarten har de vært opptatt av å styrke de viktigste fagområdene i bedriftene de har jobbet for, og har gitt bistand innen produktutvikling, salg, innkjøp, produksjon, strategi og ledelse. De har fokusert på SMB-markedet, og har bistått bedrifter med noen få ansatte til bedrifter med mange hundre ansatte.

BusinessFormidling AS bistår både i kjøps- og salgsprosesser, og er opptatt av å være tett på sine kunder i prosessen. Deres fleksibilitet, fagkompetanse, og inngående kjennskap er en stor fordel for bedrifter som skal kjøpe eller selge en virksomhet. De gir bistand gjennom hele kjøps- eller salgsprosessen, fra første kontakt til sikkert oppgjør etter kontrakten er signert og transaksjonen gjennomført.

For salg av mellomstore til større virksomheter bør du benytte tjenesten til BusinessFormidling AS, men for salg av mindre firma og nettbutikker kan det være riktig å gjøre jobben selv.

Fyll ut skjemaet på denne siden for å få et tilbud på komplett bedriftsmegling.

Gå til Bufo.no for tilbud på komplett bedriftsmegling