Kjede-Konsept med verdensrettigheter vurderes solgt

Ett unikt og trendsettende kjede-konsept vurderes solgt på grunn av kapasitets utfordringer internt i vår organisasjon. Du har nå sjansen til å overta ett ferdigutviklet franchisekonsept med verdensrettigheter.

Vi har i snart 2 år arbeidet med å utvikle ett kjedekonsept for etablering av utendørs serveringstorg (food-courts). Konseptet har unike kvaliteter både hva utstyr, mobile serveringsvogner og mat angår og egner seg utmerket for internasjonal ekspansjon, selv om hovedmålet vårt har vært Norge og Skandinavia. Konseptet gir meget store fortjeneste muligheter.

Det er utviklet fullverdige, trendy og spennende menyer for totalt seks smakskonsept som alle innehar 2 signatur retter. Vi har inngått en rammeavtale som gir oss 8 meget godt besøkte oppstillingsplasser for serveringstorgene per i dag, og ytterligere avtaler kan inngås med andre operatører.

Vi søker ressurssterke og drevne gründere for å ta konseptet videre og ut i verden. Bakgrunn fra serveringsvirksomhet kan absolutt være en fordel men det viktigste er personlige egenskaper, drive, interesse for å lykkes samt arbeidskapasitet og kapital.

En ny eier kan forvente meget høy avkastning på sin innsats i ett konsept som har ett globalt vekstpotensial.

Konseptet vurderes solgt til rett kjøper, Fleksibel oppgjørsform og pris, avhengig av hva som skal inngå i avtalen. Konseptet kan selges som en virksomhet eller i ett Europeisk holdning selskap etter nærmere avtale.

Denne annonsen er ikke lenger tilgjengelig

Annonsen er utløpt eller fjernet av andre årsaker. Om du ønsker å se innholdet i annonsen likevel så må du være medlem av Agenturer.no. Er du allerede medlem så logg inn her. Hvis du ikke er medlem så kan du bestille medlemskap her

Del denne muligheten med ditt nettverk

Share on facebook
Del på Facebook
Share on linkedin
Del på Linkedin