Kilonga Søm & Solidaritet søker en salgsagent

Omtrent 70% av alle bunadene som selges i Norge i år, produseres helt eller delvis i lavkostland. Kilonga Søm og Solidartet AS er den eneste aktøren i bransjen med en sosial forretningsmodell. Hvert salg bidrar til utdanning, mat, klær og legehjelp for vanskeligstilte barn på produksjonsstedet på Madagaskar.

Vi leverer bunadssømtjenester til forhandlere og selvstendige tilvirkere, herunder brodering og delmontering av bunader, tilbehør til bunad, og skreddersøm av bunadskjorter. Vi selger bunadskjorter og tilbehør direkte til privatkunder, og kommer til å starte salg av dette gjennom nettbutikk i 2020.

Selskap

Kilonga Søm & Solidaritet AS

Kontaktperson

Karianne Skjæveland

Nettside

www.kilonga.no

Konkurransedyktige priser og uslåelige på kvalitet og konsept

Kilonga er konkurransedyktige på pris, og uslåelige på kvalitet og konsept. Underleverandører på broderier og skjorter til bunad er i stadig større etterspørsel i Norge, både for store og små aktører.

Vi har bedriftskunder både i og utenfor Norsk Flid-kjeden.

Vi får stadig tilbakemeldinger fra selvstendige tilvirkere og privatkunder om at broderiene vi leverer er de vakreste de har sett. 

Selskapets grunnlegger hadde mange års bakgrunn med frivillig arbeid på Madagskar før hun etablerte Kilonga som ideelt AS i 2017. Det er vedtektsbestemt at Kilongaˋs overskudd går til utdanning for vanskeligstilte barn på produksjonsstedetgjennom den norsk-gassisk NGO’en Voantsinapy. 

Salgsagent søkes

Jeg ønsker en salgsagents hjelp til å selge inn konsept og tjeneste til bedriftskunder som

a) allerede benytter seg av en underleverandør i lavkostland, men som trenger flere ben å stå på, og

b) som enda ikke benytter seg av tjenester fra utlandet, men som har behov hjelp. 

Som agent vil du få følgende:

  • Jobbe med et definert marked. Vi har veldig god oversikt over selskapene som har behov for våre tjenester.
  • Innflytelse. Vi ønsker en langsiktig salgspartner som vil få innflytelse mtp. riktig prissetting, salgsstrategier, etc.
  • Gode provisjoner og gjentakende porteføljeprovisjon på forhandlernettet som bygges opp.
  • Og ikke minst: Du vil jobbe med et svært salgbart produkt som har helt unike salgsargumenteter. Våre kunder kan være stolte av at de benytter seg av utenlandsk arbeidskraft og et samarbeid med en etisk underleverandør av bunadsøm kan være med på å gi bunaden merverdi for kunden.

Kan du være agenten vi ser etter? Da vil vi gjerne høre fra deg!

Del denne muligheten med ditt nettverk

Share on facebook
Del på Facebook
Share on linkedin
Del på Linkedin