Kan du klare å selge inn nye merkevarer til norske frisørsalonger? Khead Norge søker selvstendige salgsagenter i hele Norge for salg av hårpleieprodukter, rettetenger og frisørsakser.

Selvstendige agenter søkes over hele landet

Khead Norge AS startet opp i Juni 2017 og er en leverandør av produkter som kun skal selges til profesjonelle frisørsalonger.

Vi har agentur i Norge, Sverige og Danmark på Morfose Professional, iCandy scissors og vår egen rettetang RAWR Flat One. Mer informasjon om våre produkter finner du på khead.no.

Morfose Cosmetics har 5 salgskontorer World Wide og deres produkter selges i mange land. Tyskland, Storbritannia, Polen og USA er noen av landene som vi støtter oss til når det gjelder kunnskap og erfaringer. Morfose Cosmetics har en meget stor produktrange som dekker hele spekteret til frisør, skjønnhetssalonger og spasalonger. Vi har i starten valgt å ta inn pleie- og styling produkter.  Morfose Professional har aldri blitt solgt i Norge tidligere.

iCandy scissors har de siste årene blitt Australias mest populære frisørsakser. Saksene er håndlaget og består av japansk stål med livstidsgaranti. Unikt med sine design, fargevalg, ergonomi og rimelige priser.

RAWR Flat One rettetang er vårt egen brand. Vi har brukt lang tid til å finne det vi mener er Norges beste rettetang. Rettetengene blir produsert i Sør Korea på samme fabrikk som GHD startet sin produksjon. VI har Norges beste garanti på rettetenger med 5 år.

Siden Juni 2017 har vi hatt en selger på veien, vi har erfart at det er store muligheter for å raskt opparbeide seg egen kundeportefølje da våre produkter ikke krever dyptgående opplæring.

Vi ønsker å dekke hele Norge med salgsagenter, en fordeling av distrikter vil bli gjort i samarbeid med aktuelle salgsagenter.

Vi tilbyr bransjens beste salgsprovisjon og ønsker et langvarig samarbeid. Kjennskap til frisørbransjen er ønskelig, men ikke et krav.

Ved interesse og spørsmål, ta kontakt med Kenneth på telefon 22505020 eller post@khead.no