K1 Impulse: Verdens første blockchain-krypterte satelitt-telefon

K1 Impulse er en meget unik mobilelefon som kommer på markedet nå i slutten av 2019.

Den representerer neste generasjons mobiltelefoni med Sony som samarbeidspartner.

Kommunikasjonen skjer via satelitt og det er samme dekning både på sjø, land og fjell.

Dette er unikt, da det koster deg kun om lag 6 USD/måned for dekningen. Det er et av flere sterke salgsargumenter. 

Den fungerer både med android- og ios-apper.

Videre er all kommunikasjon kryptert og man er sikret for avlytting, hacking og sikrer at all datakommunikasjon er konfidensiell.

Det er ubegrenset lagringskapasitet av video og bilder så det er ikke noe behov for cloud lagrings abonnement ol.l. Enda et sterkt salgsargument. 

Dataytelse er på høyde med Iphone X og vel så det.

Marked: Mobilen og mye av dens teknologi er helt ny på markedet og forventes å bli en bestselger under mangt et juletre.

Det nordiske markedet er helt åpent og mine salgsagenter vil ikke ha konkurranse i markedet på denne typen mobiltelefoner på lang tid da ingen lignende telefon forventes å komme på markedet på en god stund.

Jeg antar at markedspotensialet for Norge og Norden og andre land per i dag er på høyde med Iphone, da den vil ligge i samme pris segment og kvalitet.

Vi snakker med andre ord om en massiv inntektsmulighet, dersom du raskt griper sjansen og skaffer deg så mange Impulse K1 for videresalg som mulig.

 

Denne annonsen er ikke lenger tilgjengelig

Annonsen er utløpt eller fjernet av andre årsaker. Om du ønsker å se hele innholdet i annonsen likevel så må du være medlem av Agenturer.no. Er du allerede medlem så logg inn her. Hvis du ikke er medlem så kan du bestille medlemskap her

Del denne muligheten med ditt nettverk

Share on facebook
Del på Facebook
Share on linkedin
Del på Linkedin

Bli eier/partner i Plusab

Plusab er i en vekstfase i Norge og søker nå en partner som kan bidra til at selskapet tar nye steg. Vi søker en partner som vil få en eierandel og som kan bidra positivt på salg og forretningsutvikling.

MER INFORMASJON »