Invitasjon til agent og salgsbyrå samarbeid

Stereo Sales AS ble etablert i April 2020 i samarbeid med det internasjonale selskapet HealthOx International AS.

HealthOx har i flere år jobbet for å minske smittespredning på sykehus og sykehjem. I forbindelse av Covic 19 pandemien i starten av 2020 så HealthOx et stort behov av få i gang et smitteversprogram med fokus på infeksjonskontroll til ledere og ansatte i næringslivet. HealthOx har utviklet et sertifiseringsprogram for å sikre bedrifters ansatte, kunder og samarbeidspartners.

HealthOx har sammen med Dr og Proffesor i smittevern Bjørg Marit Andersen utarbeidet et Online smittevernskurs som nå tilbys til det Norske, Sverige, Danske og Finske bedriftsmarkedet.

Alle selskaper anbefales sterkt til å gjennomgå et smittvernsprogram, slik at vi alle bidrar til å minske smitteutbrudd i dag og i framtiden. Dette viser ansvar for både ansette og kunder.

Vi søker nå agenter og salgsbyrå for salg opp mot bedrifter som vil gjøre sine ansatte i stand til å bekjempe smittespredning.

Agenter og salgspartnere vil få svært gode provisjonsbetingelser og mulighet til å selge våre kurs til markedsledende betingelser. 

Ta kontakt for mer informasjon om kurset og betingelser vi tilbyr salgspartnere. 

Selskap

Stereo Sales AS

Kontaktperson

Øystein Pettersen

Del denne muligheten med ditt nettverk

Share on facebook
Del på Facebook
Share on linkedin
Del på Linkedin