MCS har I over 15 år jobbet innenfor kommersiell og industriell rengjøring. Vi har i årenes løp jobbet med alt fra små lokale bedrifter og nasjonale og store industri konsern. Vi ekspanderer nå til Norge og søker etter franchisetakere i hele Norge. Vi søker også Master franchisetaker som Norsk kjede-eier.

Hvis du har lyste til å starte din egen virksomhet og har bakgrunn fra renholdsbransjen, kan du være den vi ser etter. Vi tilbyr komplett forretningsmodell, markedsføring, opplæring samt oppstarts- og driftsstøtte.

Hva får du som franchisetaker i MCS?

Som MCS franchisepartner er du en del av ett internasjonalt team, med all den støtte og assistanse og kunnskap som vi besitter etter mange år i rengjøringsbransjen.

Vi tilbyr velprøvde og vellykkede systemer, prosedyrer. Vi gir deg fasiten på hvordan du både starter og driver ditt eget foretak. Du slipper å gjøre de samme feilene som vi gjorde når vi startet. Vi har prøvd og feilet, prøvd og lykkes, slik at du slipper å gå igjennom den tunge prosessen.

MCS har som målsetning å bli en internasjonal anerkjent Rengjøringskjede. Ett merke synonymt med fantastisk service til en attraktiv pris

Du får, som franchisetaker, komplett, verdifull støtte og support for både oppstart og drift. Dette omfatter å finne riktige lokaler, trening, markedsføring, ny teknolog og mye mer. MCS spesialister vil assistere deg med å skrive en fullstendig forretningsplan, hvordan på best mulig måte ansette mennesker som blir en verdifull ressurs i virksomheten, og implementer våre spesifikke formler for hvordan du skaper en suksessfull forretning.

Alle som jobber og er engasjert i MCS er viktige brikker i vårt team. Vi tror på å bygge personlige, profesjonelle og varige relasjoner med både franchisetakere, kunder og samarbeidspartnere.

Du som franchisetaker vil inneha retten til å utvikle din egen MCS enhet innenfor ett definert geografisk område. Du har vår garanti for at du uten frykt for konkurranse kan starte, utvikle og drive din egen virksomhet innenfor ditt franchiseområde, med full støtte og support fra MCS, og vårt franchiseteam.