Importhjelpen er en direkte forlengelse av suksessen vi har hatt med Agenturer.no og med denne tjenesten utvider vi vårt tilbud med konsulenthjelp for å oppspore produktene du som vår kunde vil importere fra utlandet.

Om man er interessert i et “Europeisk Agentur”, det vil si få importstatus hos produsent, behøver man nødvendingvis ikke lenger å handle i store mengder.

Verden blir mindre dag for dag og det finnes produkter som er gunstig på pris såvel som kvalitet rett utenfor grensene våre.

Som importør er det store mulighet å få importrettigheter for Norge / Skandinavia eksklusivt. Man kan da også senere vokse med oppgavene ved å utvide geografi på sin importbusiness.

Vi har konsulenter og samarbeidspartnere som hjelper deg og ditt firma med opprettelse av kontakt og kontraktsrettigheter av de produktene du ønsker å importere. Vi kan også representere Dere i kontraktsforhandlinger og yte advokathjelp for å oppnå en trygg ramme gjennom hele prosessen.

For å få et tilbud på importhjelp så kontakt oss med informasjon om hvilket produkt du er interessert i importrettigheter på.

Priser:

Svartjeneste – Hvis du behøver bistand, eller har spørsmål, som kan håndteres over telefon koster det kr. 1 490,- eks. mva. i oppstart + kr. 970,- eks. mva. for hver time med konsulentbistand vi yter.

Importhjelpen – Hvis du ønsker at vi skal hjelpe deg gjennom hele prosessen til du har importrettighetene du ønsker så ta kontakt for et skreddersydd tilbud basert på ditt behov.

For medlemmer av Agentforeningen gjelder egne priser. Medlemmer av Agentforeningen har naturligvis også mulighet til å ta opp ulike problemstillinger rundt import på vårt lukkete diskusjonsforum.

Merk: Uansett hvilket produkt du ønsker så kan vi sannsynligvis hjelpe deg. Du ser noen eksempler i margen

Importere kjoler fra Litauen

Import fra Litauen
Fra 5 euro pr. stk

Importere fiberkjeks fra Romania

Importere fiberkjeks fra Romania
Fiberkjeks uten tilsatt sukker. Pris fra 0,06 Euro pr. pakke.

Importere skinnsko fra Tyskland

Importere skinnsko fra Tyskland
Skinnsko fra 13 euro.

Importere gitarer fra Romania

Importere gitarer fra Romania
Gitarer fra 65 euro.