Idium er et mediebyrå og totalleverandør av digitale markedsføringstjenester. Vi hjelper våre kunder med alt de trenger for å lykkes med markedsføring på nett og sikrer at de har en helhetlig strategi i digitale kanaler. Vi leverer kostnadseffektive løsninger til små og mellomstore bedrifter i Norge, og med vår lange fartstid har vi god erfaring og innsikt i alle bransjer. Vi er opptatt av å levere de beste løsningen for våre kunder, og sikre den aller høyeste ROI på investeringen våre kunder gjør hos oss.

Om Idium

Idium er et markedsledende selskap med solid økonomi. Vi har over 17 år skapt stabil vekst, overskudd på driften og god kredittverdighet. Dette gjør oss til en trygg samarbeidspartner som er lite sårbar for svingninger i markedet. For Idium er trygghet og langsiktighet viktig for både våre 100 medarbeidere og ca. 4500 kunder.

Vår visjon er å være førstevalget innen lønnsom markedsføring mot SMB markedet i Norge. Vi har kunder i alle bransjer og sektorer, hvor ingen kunde er for liten eller for stor.

Samarbeidsformer for salgspartnere

  1. Vi søker salgspartnere for salg av våre nettside- og enkle annonserings-produkter hvor vi har skreddersydde pakketeringer som egner seg svært godt for eksternt salg. Vi har produkter som egner seg både til telemarketing og mer komplekst løsningssalg.
  2. Whitelabling av vårt nyeste CMS-produkt – Editap. Byråer som ønsker å kunne benytte seg av vår teknologi kan whitelable vårt CMS til sitt eget. Se www.editap.no.

Produkter & Tjenester

Vi er en totalleverandør som leverer et bredt spekter av tjenester innen digital markedsføring. Dine resultater betyr alt for oss, derfor er vi opptatt av å levere strategiske og kostnadseffektive løsninger slik at du når de målene du har satt deg. Vi har også en egen utviklingsavdeling på 15 personer som kontinuering jobber med utvikling av innovative og spennende produkter. Innenfor hvert av våre fem hoved-produktområder, ligger det et titalls produkter som skreddersys for å oppnå et optimalt resultat for våre kunder.

Nettsider

Nettsiden din er avgjørende for å kunne kommunisere med den moderne kunden. Det er den som samler alle dine digitale tråder og er din bedrifts ansikt utad. Enten du trenger en ny hjemmeside, ønsker å starte en nettbutikk eller trenger innhold i form av tekst og bilder til nettsiden din, står vi klare for å bistå deg. Vi leverer på mange ulike plattformer og skreddersyr nettsiden utifra akkurat ditt behov.

Annonsering i digitale kanaler

Det finnes en rekke ulike måter å annonsere på nett, men hva slags annonsering passer egentlig best for kundens virksomhet? Det handler om å sette annonsekronene dine der du får mest igjen for pengene, og formidle riktig budskap til riktig tid. Idium har kompetanse og de riktige verktøyene for å sikre en kostnadseffektiv annonsering som treffer målgruppen.

Sosiale medier

Dette er arenaer hvor du kan kommunisere og engasjere kundene dine på et mer personlig nivå. Likevel er det viktig å fremstå profesjonell og være sann mot din egen merkevare, og hvordan den blir fremstilt utad. Vi bistår våre kunder i alt fra planlegging til gjennomføring i alle sosiale medieplattformer.

Synlighet

Det hjelper ikke å være til stede i den digitale sfæren hvis du ikke er synlig for kundene dine. Søkemotoroptimalisering er ikke mer mystisk enn at det handler om relevans. Ved å vise at du er relevant for målgruppen din vil trafikken inn til websiden øke, det samme vil konverteringen. Våre eksperter vet hvilke tiltak som skal til, uansett hvilken bransje du er i.

Strategi

Grunnmuren i all markedsføring handler om å forstå kundenes behov og bedriftens konkurransesituasjon. Klare strategier og mål er noe bedrifter i alle størrelser og fasonger trenger for å treffe målgruppen på en effektiv måte. Vi vil at du skal ha de beste forutsetningene for å lykkes og sammen kan vi ta det første spadetaket mot treffsikker og lønnsom markedsføring.