Great People Inside AS søker etter agenter og ambassadører til det nordiske markedet. Vi er et internasjonalt selskap som allerede er oversatt til mer 25 språk, og flere er på vei.

Ved bruk av innovativ teknologi hjelper vi bedrifter med å styrke sitt arbeid med å ta optimale beslutninger basert på en unik innsikt og forståelse av mennesker. Vi brenner for at flere mennesker skal oppnå sitt fulle potensial og at bedrifter skal ha riktig fokus når de skal plassere «riktig» medarbeider inn i «riktig» stilling. Riktig forvaltning av den menneskelige kapitalen er essensen til en vellykket organisasjon. og viktigere enn noen gang, om bedrifter skal være med i konkurransen om de beste. Med en intelligent, og riktig kommunikasjonsstyrt menneskelig ledelse, er vår viktigste prioritet å skape en merverdi for enhver organisasjon.

Vår prisvinnende skybaserte plattform – GR8PI – THE NEXT GENERATION PEOPLE INTELLIGENCE PLATFORM er den første av sitt slag i verden, full av analyseverktøy på verdier, atferd, personlighet, lederferdigheter, softskills og evner, skreddersydd for et hvert forretningsbehov. Valget mellom 129 dimensjoner gir bedrifter muligheten til å oppnå potensialet, øke prestasjonene og produktiviteten i enhver avdeling, stilling, team eller organisasjon.

Vi tror ikke på at kunder skal tilpasse seg systemer, men på systemer som tilpasser seg kunden.

Det har aldri blitt rekruttert, utviklet eller bevart talenter på denne måten før og vårt system vil bidra til økt vekst. I tillegg har bedriftene begynt å ta ut det beste fra hver medarbeider, og dette skjer gjennom utvikling.

Den økte veksten bidrar til at vi trenger flere dyktige agenter og ambassadører som ønsker å bidra til at flere oppnår sitt potensial.

Din mulighet

  • Å legge til en unik & moderne vurderingsplattform til din eksisterende portefølje – eller
  • Å starte din egen virksomhet.
  • Å skape solid og gjentakende inntekt.
  • Individuell avtale som gjenspeiler dine ambisjoner og forretningsmodell.
  • Være en del av et nordisk felleskap som igjen skaper verdi til din virksomhet
  • Levere en prisvinnende plattform og første av sitt slag i verden med markedet beste priser.

Om du synes dette høres spennende ut, ikke nøl med å ta kontakt.