Garantert WOW-effekt – Salgspartnere søkes

Trendless er et norsk selskap grunnlagt av fem fremoverlente og likesinnede grûndere. Vi jobber med å introdusere kule nisjeprodukter som allerede har slått an i andre markeder, men som ennå ikke er utbredt i Norge. Vi har allerede andre vellykkede prosjekter og har stor tro på vårt nye prosjekt, FLOWNOTES.

Selskap

Trendless

Kontaktperson

Lars Hellestræ

Telefon

41 21 41 41

Nettside

www.trendless.no

Produktet - En innovasjon av de 60 år gamle gule lappene

Flownotes er en innovasjon av de 60 år gamle gule lappene man bruker på kontoret. Forskjellen er at innovasjonen har et vakkert og estetisk uttrykk og de sitter perfekt på alle glatte flater, kun hjulpet av statisk elektrisitet. De flyter på veggen og flyttes enkelt med to fingre. Garantert WOW-effekt når du tester de. Vi selger også mer avanserte versjoner som man kan printe på. Disse produktene brukes ofte til markedsføring og salg.

Produktet selger godt i mange europeiske land, blant annet i Tyskland der det omsettes for over 30.000 euro hver måned.

Agenter / salgspartnere søkes

De store enkelt salgene gjøres mot grossister. F.eks: Norengros, WJ, Staples eller Lyreco. Vi selger også produktet til både offentlige institusjoner og direkte til bedrift i mellomstore volumer. Innenfor bedriftsmarkedet selger vi godt til konsulenter, arkitekter, designere og programmerere. Gjentakende salg er ofte enkelt etter første innsalg.

Vi tilbyr generøs provisjon per salg med bonusordninger hvis man lander større kontrakter. Potensiale for å bygge opp vedvarende porteføljeinntekt ved lange avtaler eller gjentakende salg. For riktig person er det også mulighet for en andel i bedriften og muligheten for å videreutvikle driften sammen med engasjerte grundere.

Del denne muligheten med ditt nettverk

Share on facebook
Del på Facebook
Share on linkedin
Del på Linkedin