Friele Foods Professional søker agent på Østlandet

Friele-konsernet er et familieeid selskap med hovedaksjonær Herman Friele. Friele-familien har hatt virksomhet i Norge siden 1799, og var frem til 2013 eier av Norges største kaffemerke, Friele Kaffe. I 2013 ble det solgt til Jacobs Douwe Egberts, og det ble da besluttet å fokusere på forretningsområdene eiendom og salg/distribusjon produkter til dagligvare bransjen.

Friele Foods AS selger i dag ulike brands til det norske dagligvare markedet og har en totalt omsetning på ca. 100 mill. Selskapet har sitt hovedkontor i Bergen sentrum.

Du finner mer om informasjon på frielefoods.no.

Selskap

Friele Foods Professional AS

Kontaktperson

Trond Helge Nyegaard

Telefon

468 86 884

Nettside

frielefoods.no

Om Friele Foods Professional

Friele Foods Professional er et nyopprettet selskap med hovedkontor i Bergen. Selskapet ble etablert for å, ved siden av Friele Foods as på dagligvare, å satse mer strategisk på salg og utvikling i storhusholdningsmarkedet. Selskapet er et datter selskap av B.Friele & Sønner og en del av Friele Gruppen.

På hovedkontoret i Bergen sitter daglig ledelse samt alle støtte funksjoner som salg og kam, logistikk og ordre, marketing og økonomi.
Selskapet har allerede avtale med Norgesgruppen og Servicegrossistene samt kjede avtaler med bl.a Gress og Systemkjøp.

Salgsagent søkes på det sentrale Østlandet

For virksomheten i storhusholdningsmarkedet søker nå Friele Foods Professional as etter selvstendige partnere som kan selge våre produkter basert på de avtaler vi har med de ulike aktører i markedet. Vi søker mennesker med gode salgsferdigheter som også kjenner storhusholdningsmarkedet og har gode relasjoner innenfor Horeca og andre deler av storhusholdningsmarkedet og industri markedet.

Rett person må kunne fronte og ta eierskap til våre produkter å sørge for å ivareta FFP’s ønske om gode kunderelasjoner.

Geografisk område vi behøver dekket er det sentrale Østlandet. Vi ønsker primært 1 aktør som kan dekke hele området, men kan også dele opp dersom det er nødvendig.

For mer informasjon ta kontakt med:

Daglig Leder FFP Trond Helge Nyegaard.

Mobil: 46 88 68 84
E-post: trond.nyegaard@frielegruppen.no