Fremtidens rengjøring skal nå selges i Norge. Den enkleste, rimeligste og mest miljøvennlige metode for å skape rene og hygienisk trygge forhold i alle sammenhenger. Ozonert vann eliminerer bakterier, virus og sopp mer effektivt enn sprit, kjemikalier og vaskemidler, og gir ingen utslipp.

Systemet brukes allerede aktivt på Haakonsvern og nå holder også større hotellkjeder på å erstatte alle tradisjonelle rengjøringsmidler med Cleanzone. Det er rimeligere, bedre, og mer miljøvennlig. Agenter anbefales til å kontakte oss raskt for å ta del i denne muligheten.

Elektroressurs AS har rettighetene på Cleanzone i Skandinavia.

 • null

  Selskap

  Elektroressurs AS (merkenavn Cleanzone)

 • null

  Kontaktperson

  Lars Hellestræ

 • null

  Telefon

KJEMIKALIEFRI rengjøring og desinfisering

Ozonert vann kan i alle sammenhenger erstatte det meste av rengjøringsmidler og kjemikalier som i dag brukes til renhold og desinfisering.

Utstyret er rimelig og betaler seg selv i løpet av 6 – 12 måneder gjennom besparelser i innkjøp og lagerhold av vaskemidler og kjemikalier.

Ozongeneratoren bruker kun 0,009 kilowatt når den produserer ozonert vann, og ingenting ellers. Driftskostnadene blir derfor ubetydelige, og generatoren kan produsere så mye vann man måtte ønske.

Utstyret er meget driftssikkert, krever lite vedlikehold og har en levetid på mange år. Våre første installasjoner har nå gått i mer enn 8 år, og fungerer fremdeles utmerket.

Dette kan selges på tvers av alle bransjer:

 • Hoteller og Restauranter
 • Lege- og tannlegekontor
 • Sykehjem og sykehus
 • Alt av kontorbedrifter

Strengt tatt kan Cleanzone selges til alle steder hvor det gjøres noe form for rengjøring i dag.

Det er muligheter for agenter å få eksklusive områder / bransjer. Agenter søkes i hele landet.

Ta kontakt med Lars Hellestræ på 41 21 41 41 eller bruk kontaktknappen under for å starte en dialog om denne muligheten.