FREMTIDEN I SALG

Dato: Torsdag 11.03.2021
Tid: Kl. 12:30 – 16:00
Sted: Ruseløkkveien 14 (Sentralt i Oslo)

For selskaper som ønsker nye salgskanaler: 

  • Er det interessant for din bedrift å få nye inntektskilder via provisjonsbaserte salgsagenter?
  • Hva om ditt selskap kan få fart på salget med svært lav risiko uten å gjøre kostbare ansettelser?

For selvstendig næringsdrivende og toppselgere som ønsker økte inntekter:

  • Ønsker du stabilt høye inntekter og samtidig beholde friheten det er å jobbe for deg selv?
  • Hvordan kan du selge fenonmenalt godt uten en salgsorganisasjon i ryggen?

Mange mener at «outsourcing» er fremtiden – også innnen salg. Samtidig er outsourcing av salg nytt for mange. Vi har samlet mange tiår med erfaring innen eksterne salgskanaler og vil på dette seminar dele de absolutt beste tipsene og strategiene du må vite – enten dere planlegger å bruke eksterne salgskanaler eller om du ønsker å ha en suksessfull karriere som selvstendig salgsagent.

Dette er informasjon som du ikke får andre steder.

Og en enorm verdifull bonus er at du vil møte mange dyktige agenter og oppdragsgivere – og vil knytte svært lønnsomme kontakter!

Plasser er begrenset

Plasser til seminaret er begrenset (særlig med tanke på eventuelle restriksjoner pga. korona-lover).  Det er derfor lurt å reservere din plass nå. Du har da reservert plass når vi starter offisielt salg 4. januar 2021.  Da velger du om du vil kjøpe plassen du har reservert eller si den fra deg. 

Hvordan være din egen salgssjef - Strategier for å få fart på salget som selvstendig næringsdrivende / daglig leder

Jens Hartvik

Jens Hartvik Quanvik fra Salgstinget er en av Norges mest populære og desidert råeste selgertrenere. Han har trent tusenvis av selgere og ledere de siste 20 årene.

Norge er fullt av småbedrifter hvor eier eller daglig leder i praksis også fungerer som selger. De har ingen salgssjef som følger seg opp og er ikke del av et større team. Dette kan være en utfordrenede situasjon å være i.

Jens Hartvik vil her dele konkrete strategier som gjør at de vil lykkes med salget sitt helt alene, uten hjelp eller motivasjon fra en salgsorganisasjonen.

Er du selvstendig næringsdrivende eller daglig leder i et lite firma så er dette et foredrag du må få med deg!

Her vil du blant annet lære:

  • 3 essensielle sukksessfaktorene som Jens gjør hver eneste dag som sikrer at han alltid har en kalender fullbooket med oppdrag og kundemøter! Følg disse rådene og du vil være sikret en høy inntekt selv i nedgangstider.
  • Den desidert letteste måten å få nye kunder på – og likevel er det nesten ingen som tør å gjøre det
  • Å gå fra å være en utsetter til å bli en utretter! Helt konkrete tips på hvordan du skal bli kvitt dine største og mest kostbare tidstyver, radikalt forbedre egen gjennomføringsevne og selvdisiplin og bli super produktiv!

Hvordan lykkes med selvstendige agenter - hvorfor noen bedrifter lykkes og andre kaster bort tiden sin

Lars Hellestræ

Lars Hellestræ har jobbet med agenter og ekstnere salgskanaler hver eneste dag de siste ti årene. Basert på erfaringer fra hundrevis av selskaper som har satset på selvstendige agenter har han sett noen klare fellesnevnere på dem som lykkes stort, de som gjør det helt ok, og de som kaster bort tiden sin. Vurderer ditt selskap å selge via agenter er dette essensiell kunnskap å få. 

Du vil blant annet lære:

  • Den vanligste tabben selskaper gjør når de satser på selvstendige agenter. Bare ved å unngå denne tabben vil dere være bedre stilt enn de aller fleste.
  • 4 suksessfaktorer som (nesten) garanterer suksess ved outsourcing av salg til agenter
  • Hva som kjennetegner salgsagentene som bare vil kaste bort tiden din

7 viktige juridiske spørsmål besvart en gang for alle!

Ole G. Klevan

Ole G. Klevan er partner i Advokatfirmaet Schjødt og er en av Norges dyktigste advokater på agenturloven og franchise. Han er også kåret av Finansavisen til en av Norges 10 beste advokater innen handel. 
Outsoucring av salg til agenter innebærer mye lavere risiko enn å ansette egne selgere. Likevel ligger alt til rette for at dere kan dumme dere skikkelig ut om dere ikke kjenner til de vanligste juridiske problemstillingene ved bruk av agenter. Vi har samlet de 7 vanligste problemstillingene som oppstår i virkelighetens verden – og Ole G. Klevan vil besvare disse en gang for alle. 

Dette er kunnskap som kan koste selskapet ditt veldig dyrt om du ikke har den. Agenturer.no kjenner til en rekke kostbare konflikter som kunne vært unngått om selskaper hadde tatt seg bryet med å lære dette.

MIDDAG OG MINGLING

Like i etterkant av seminaret samles alle som ønsker til middag og mingling. Middagen blir holdt i gangavstand fra seminaret – og du vil her få alle tiders mulighet til å bli bedre kjent med flere av norges dyktigste salgsagenter og selskaper som er interessert i å samarbeide med eksterne agenter. 

RESERVER PLASS