Franchisetakere søkes til Street food CuisineNy mulighet 

Street food er en stor og sterkt voksende trend verden over. Oppskriftene er enkle, men gir gjestene en unik og fantastisk smaksopplevelse. Våre konsepter får kundene til å komme tilbake for de gode smakene.

Spennende, velsmakende og inspirerende oppskrifter. Maten presenteres per i dag i en utendørs food-court med 3 forskjellige utsalg med felles uteservering, innkjøp og markedsføring.

Nordic Franchise Consulting eier rettighetene for Street-Food Cuisine og søker nå etter innovative og energiske gründere for å drive egen utendørs food-court tilknyttet ett kjøpesenter i ditt område.

Vi tilbyr ett komplett food-court konsept med totalt 8 forskjellige smaks-destinasjoner, hvor du som franchisetaker får alt fra a-å, ferdig smakt, testet og utprøvd. I en ferdig franchise-pakke.

Vi søker hovedsakelig personer med erfaring fra daglig ledelse av serveringsvirksomheter.

Vi vil også vurdere å selge master rettighetene for Norge helt eller delvis om vi finner kvalifiserte kandidater til dette.

Som franchisetaker mottar du ett komplett Street-Food konsept, opplæring, support, kontinuerlig driftsstøtte, felles markedsføring, effektive løsning, felles økonomistyring/regnskap, gode innkjøpsordninger m.m.

Vi leverer en komplett Food-Court med alt du trenger for oppstart, alt fra mobile fast-food utsalg, utstyr, dekor og utrustning, utsøkte oppskrifter og menyer, ferdig forhandlet leieavtaler m.m

  • Nødvendig egenkapital: NOK 400 000,-
  • Total Investering: NOK 1.500 000,-
  • Estimert resultat/eierlønn: NOK 1.500 000,-

Selskap

Street-Food Cuisine

Kontaktperson

Pål Juritzen

Telefon

400 59 493

Del denne muligheten med ditt nettverk

Share on facebook
Del på Facebook
Share on linkedin
Del på Linkedin

Salg av pensjon

Duvi AS har et brennende ønske om å hjelpe norske arbeidstakere med å få en bedre pensjon. Vi vokser raskt over hele Norge og søker nå franchisetaker i Tromsø.

MER INFORMASJON »