Ledige franchisemuligheter

Nordic Franchise Group søker franchisetakere for How2Franchise

Som franchisetaker for H2F vil du ha ett spesifikt ansvar for en geografisk definert region for å jobbe med det lokale næringslivet og gründere i regionen med forretningsutvikling, utvikling av franchisekonsepter samt markedsføring og salg av internasjonale franchisekjeder.

Chunky Chicken søker Master Franchise i Trøndelag

Nå kan du få rettighetene og bli Master Franchise for Chunky Chicken i Trøndelag. Svært gode inntektsmuligheter.

Chunky Chicken søker Master Franchise i Agder-fylkene

Nå kan du få rettighetene og bli Master Franchise for Chunky Chicken i Agder-fylkene. Svært gode inntektsmuligheter.

Chunky Chicken søker Master Franchise i Rogaland

Nå kan du få rettighetene og bli Master Franchise for Chunky Chicken i Rogaland. Svært gode inntektsmuligheter.

Train Learn & Go

Train Learn & Go er en ledende kjede med mobile personlige trenere og kostholds konsulenter. Vi har bransjens beste komplette service tilbud med mer en 12 års erfaring i markedet kan vi gi deg en fullstendig opplæring.

Internasjonal renholdskjede søker samarbeidspartnere/Franchisetakere i Norge

Som MCS franchisepartner er du en del av ett internasjonalt team, med all den støtte og assistanse og kunnskap som vi besitter etter mange år i rengjøringsbransjen.

Rave Coffee søker Franchisetakere i Norge

Hvis du er lidenskapelig opptatt av kaffe, og ønsker å starte din egen virksomhet, så kan Rave Coffee være den muligheten du leter etter.

Går du med en gründer i magen og har interesse for...

Som franchisetaker, vil du få komplett og verdifull støtte og support for både oppstart og drift. Du som franchisetaker vil inneha retten til å utvikle din egen The Childrens Furniture Company enhet innenfor ett definert geografisk område.

Ønsker du å drive ett av verdens mest eksklusive Spa-anlegg?

Du får, som franchisetaker, komplett, verdifull støtte og support for både oppstart og drift. Dette omfatter å finne riktige lokaler, trening, markedsføring, ny teknolog og mye mer.

Chunky Chicken satser i Norge

Nå kan du bli en del av Chunky Chicken sin satsing i Norge. Du og dine nøkkelpersoner i virksomheten vil få 12-16 ukers opplæring for oppstart og drift.

Har du en lidenskap for mat? Da kan dette være muligheten...

Vi etablerer oss nå i Skandinavia og søker etter matglade gourmet-gründere som ønsker å skape sin egen virksomhet innenfor bespisningssektoren. Hvis du er interessert har vi flere ledige områder i Skandinavia.

Siste artikler