Franchise – Tilby fremtidenes utdannelse idag

Programmering er en nå av de viktigste ferdighetene barn kan lære seg. Selv om mange skoler underviser i informasjons- og kommunikasjonsteknologi, har mange studenter fortsatt minimale elementære programmeringsevner.

Algorithmics kombinerer offline og online læring i programmering for barn fra 5 til 17 år. Teamet vårt består av profesjonelle som elsker barn og ønsker å gjøre programmering enkelt, spennende og morsomt for dem. Hos Algorithmics hjelper vi barn å ta sine første skritt i koding og studentene lager videospill, tegneserier og IT-prosjekter. De tilegner seg ferdigheter i kritisk tenking og logisk resonnement, presentasjon og prosjektplanlegging, teamarbeid og mer. Uansett hvem de vokser opp til å bli, vil disse barna dra nytte av det de lærer hos oss.

Algorithmics er allerede i over 200 byer fordelt på 25 land. Og vi har over 150 000 studenter.

Nå ønsker vi å tilby Algorithmics også på det norske markedet og søker derfor franchisetakere.

Bruk “Start dialog” knappen under og vi sender deg linker til komplett informasjonpakke med all praktisk informasjon om denne muligheten. 

Del denne muligheten med ditt nettverk

Share on facebook
Del på Facebook
Share on linkedin
Del på Linkedin

Bli medlem

Du går glipp av muligheter akkurat nå hvis du ikke er medlem av Agenturer.no! Få flere muligheter og bedre avtaler for din bedrift ved å bli medlem.

MER INFORMASJON »